Beşiktaş Beşiktaş'ta Burak Yılmaz gelişmesi! Arjantinli on numarayı canlı yayında duyurdu

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz gelişmesi! Arjantinli on numarayı canlı yayında duyurdu

08.06.2023 - 13:06 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Konyaspor ile 3-3 berabere kalarak ligi üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Burak Yılmaz ile ilgili son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında açıkladı. Sarıdağ ayrıca Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı kadrosuna katmak istediğini belirtti.

Beşiktaşta Burak Yılmaz gelişmesi Arjantinli on numarayı canlı yayında duyurdu

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Konyaspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş ikincilik şansını yitirdi. Siyah-beyazlılarda gelecek sezonun planlaması yapılmaya başlandı. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında değerlendirdi. Sarıdağ, Burak Yılmaz ile ilgili yaşanan son gelişmeleri aktarırken Arjantinli yıldızın ciddi anlamda gündemde olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Serdar Sarıdağ'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"ŞENOL GÜNEŞ KENDİ KURMADIĞI KADROYA ANCAK BU KADAR DOKUNABİLDİ"

"Valerien Ismael'e kamp döneminde 'Bu takımın savunması ne olacak' diye o dönemki Beşiktaş'ın teknik heyeti gerçeklerden uzak hareket etti. Takım savunmasında ciddi sorunlar vardı. Yemeyeceksin. İyi savunma sana şampiyonluk getirir. Lucescu'nun Beşiktaş'ta olduğu dönemde söylediği bir sözdü. Şenol hoca iyi savunma yaptıran hocalardan biri. Kendi kurmadığı takıma anca bu kadar dokunabildi. Mert günok'a hiçbir şey diyemeyiz. Mert olmasa 7. veya 8. olurdu Beşiktaş... Beşiktaş'ın ikinci olduğunu hiç hatırlamyorum. Ya şampiyon olur ya ilk 4'ün dışında olur. Fenerbahçe ve Galatasaray galibiyetleri ortada. İkinci olsaydı kendi maçlarında aldığı sonuçlarla olacaktı. O dönemde korktular 'Beşiktaş acaba şampiyon mu olacak' diye. O dönem korktular Beşiktaş'tan..."

Haberin Devamı

Beşiktaşta Burak Yılmaz gelişmesi Arjantinli on numarayı canlı yayında duyurdu

"TÜRKİYE'DE SERGEN YALÇIN'DAN BAŞKASI BUNU YAPAMAZ"

"Sergen Yalçın dünyanın en iyi hocalarından biri herhalde. Welinton, N'saka ve Ersin'le şampiyon oldu. Bunu Türkiye'de birçok hoca yapamaz. Büyük bir takmın başında olan hiçbir hoca böyle bir savunma hattı istemezdi."

"KONYASPOR'UN TEKNİK DİREKTÖRÜ İYİ"

"Konyaspor'un başındaki hoca iyi hoca. İlk geldiği zamanlar sıkıntı yaşandı. Ben bu hocayı beğendim. Sadece bu maçla ilgili değil. Kendi kurmadığı bir kadro çünkü. Konyaspor ile oynanacak maçın zor olacağını düşünüyordum. Konyaspor 11 kişi olsaydı Beşiktaş yenilebilirdi. Bu yüzden Konyaspor'un hocasını beğeniyorum."

"YABANCI HOCALAR TÜRK ANTRENÖRLE ÇALIŞMALI"

"Beşiktaş'ta ayın başında maaşlar ödenecek. Yönetim oyuncuların kafasının rahat olmasını istiyor. Yönetim çok fazla maliyeti olan oyuncular tercih etmedi. Ucuz etin yahnisi olmaz. Valerien ile başlandı. Bu ülkede 750 bin euroluk hoca ile şampiyon olamazsın. Bu hocalar ile uzun vadeli projeler yapabilirsin ama şampiyon olamazsın. Mutlaka yabancı getiriyorsan yanında Türk olmalı. Daum, Feldkamp, Lucescu'un hep yanında Türk antrenörler yer aldı. Pereira da Fenerbahçe'de yanında Türk antrenör istemiyordu. Şenol Güneş yanına Guti'yi alıyor bunlar Türk antrenör almıyor."

Haberin Devamı

Beşiktaşta Burak Yılmaz gelişmesi Arjantinli on numarayı canlı yayında duyurdu

"BURAK YILMAZ YARDIMCI ANTRENÖR OLARAK DÜŞÜNÜLÜYOR"

"Ben yönetimi yerinde olsam Şenol Güneş istemeden yöetimi Burak Yılmaz'ı söylemesi lazım. Burak Yılmaz saygı duyulan bir isim. Fransa'da PSG'nin olduğu bir ligde şampiyon takımın golcüsü. Uluslararası birçok maçta golleri var. Saygı duyulan bir isim olduğu için takım içinde köprü görevini görebilir. Böyle bir antrenör olması lazım. Burak Yılmaz'ın antrenörlük üzerinde çalıştığını biliyorum. Şenol Güneş'in sevk ve idare şeklini, Galtier'in Lille'e şampiyonluk getiren sistemini yakından takip ettiğini biliyorum. Şenol hocadan sonra Beşiktaş teknik direktör aramayabilir. Burak Yılmaz düşünülüyor. Bayram Bektaş zaten teknik direktör ama Şenol hocanın yanında herkes yardımcıdır. Bayram Bektaş'ın gitmesi doğrudur. Burak Yılmaz'ın dışında Atiba'yı da görebiliriz. Bunlar çok ilerde olmaz futboldan kopamazlar. Atiba'nın Konya'da gördüğü kırmızı kartı hatırlıyorsunuz değil mi? Çizgiye bastığı için Halis Özkahya kırmızı kart göstermişti. Atiba inat etmişti. Halis Özkahya nasıl futboldan ayrıldı Atiba nasıl ayrıldı? Halis Özkahya gözyaşları içinde sahadan ayrılmıştı. İkisinin gidiş şekline bakar mısın."

Haberin Devamı

Beşiktaşta Burak Yılmaz gelişmesi Arjantinli on numarayı canlı yayında duyurdu

"KUNTZ, BURAK YILMAZ DİNLESEYDİ DÜNYA KUPASI'NA GİDERDİK"

"Stefan Kuntz, Burak Yılmaz'ın anlattıklarını dinleseydi biz Dünya Kupası'na gitmiştik. Futbolcu Burak Yılmaz, Stefan Kuntz'tan daha iyi teknik direktördü. Futbolcu olmasına rağmen. Cenk Tosun çok hırslı o yüzden ağladı. Burak Yılmaz da futbolculuğunda öyleydi. Adele yırtığı oldu Cenk Tosun'da. Ben bağ kopması diye düşünmüştüm ilk olarak. İşin psikolojik tarafı çok önemli."

"JESUS BİZİM FUTBOL KÜLTÜRÜMÜZE YABANCI KALDI"

"Jesus ve Gomis derbiden 1 gün sonra yemek yedi. Sosyal medyada derbi gecesi olarak söylendi. Derbi günü organizasyon 1'de bitti oraya gitmesi imkansızdı. Haber değeritaşıyor mu taşıyor ama sosyal medyaya bir bakın. Nasıl bir futbol kültürümüzün olduğunun göstergesi. Jesus işte bu kültürde yabancılık yaşadı. Ülkemin kültürü benim için gurur duyulacak bir şey ama futbol kültürümüz için konuşuyorum. Jesus'u eleştiriyor muyuz evet. İnatla yanına bir Türk teknik direktör almadı. Arabistan'a gider 3 sene orada yatar. Hırslı olmayan bu tip insanların futboldan emekli olmasını istiyorum. Gomis'le yemek yiyebilirsin bu en doğal hakkın eski öğrencin çünkü. Eğer bir yabancı teknik adam yanına Türk antrenör almıyorsa hemen sözleşmesi feshedilmeli."

Haberin Devamı

Beşiktaşta Burak Yılmaz gelişmesi Arjantinli on numarayı canlı yayında duyurdu

"ŞAMPİYONLUK KOVALAYACAK BİR TAKIM KURULMALI"

"Beşiktaş şampiyonluk kovalayacak bir takım kurmalı. Beşiktaş 'Şenol hoca bu ismi eski günlerine döndürür' mantığıyla transfer yaparsa gelecek sezon da şampiyon olamaz. Beşiktaş, Türk futbolunun çekirdeğidir. Türk sporunun merkezidir. Burası rehabilitasyon merkezi değil. Tekrar eski günlerine dönmek isteyen futbolcu kendini rehabiite eder. Türkiye'nin ilk spor kulübü burası."

"ORTA SAHAYA İKİ TRANSFER"

"Welinton, N'Koudou, Maxim, Atiba, Dele Alli bunlar gidecek. Bu 5 oyuncu takımdan ayrılıyor. Böyle bir kontenjan açılacak. Bir tane stoper alınacak. Geçen sezon Necip'i de sayarak takmda 6 tane stoperin olduğunu söylemişlerdi. Şimdi de Montero, Emrecan, Tayyip var deniliyor. Nelsson gibi Marcao gibi stoperler bulamazsan eldeki stoperlerle olmaz. Sayıca çok ama verim alamıyorsun. Omar, Beşiktaş'ın birinci stoperi olabilir. O da yarım yamalak. Orta sahaya iki transfer şart. Nasıl 2-3 oyuncu transferi olacak? Amir ve Gedson ikilisiyle devam edeceksen geçmiş olsun."

Beşiktaşta Burak Yılmaz gelişmesi Arjantinli on numarayı canlı yayında duyurdu

"REDMOND İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"

"Saiss, Rosier ve Gedson'dan para kazanabilir Beşiktaş... Arap coğrafyası için Ghezzal'dan para kazanabilir. Elinizde 3-4 tane para kazandıracak futbolcu varsa bunlardan ikisini satabilirsiniz. Galatasaray, Zaniolo'dan gelen parayla Icardi'yi takımda tutmak istiyor. Gedson'dan gelen para ile orta saha alabilirsiniz. Ghezzal'dan elde edilen gelirle Redmond'un bonservisini alabilirsiniz. Öncelikle savunma hattını yeniden yapılandırmalısınız. Redmond ile görüşmeler sürüyor. Beşiktaş'ın teklifleri dahil tüm tekliflere açık. İngiltere'den çok iyi bir teklif gelirse oraya gider. Buradaki teklifler daha cazip olursa kalır. Beşiktaş kulübü bazı mevkilere yama yapıyorsa şampiyonluk yarışında olan bir takımım demeyin artık."

Beşiktaşta Burak Yılmaz gelişmesi Arjantinli on numarayı canlı yayında duyurdu

"MANUEL LANZINI CİDDİ ANLAMDA GÜNDEMDE"

"Biri Almanya'da biri İngiltere'de skorer isimler gündemde... Aboubakar'ın Avrupa'yı ve ligi aynı anda taşıması zor. İki üç alternatif belirlendi. Cenk Tosun, Aboubakar gibi isimler birer yaş daha yaşlanacaklar. Muleka'yı kiralık olarak gönderebilirler. Gündemde olan isimlerden bir tanesi genç. Geçen yaz Amartey'i ben söylemiştim. Listede olan bir isim. Amartey'in dışında Kondogbia da vardı ama Kondogbia, Werder Bremen'le anlaştı. Defans ve defansif orta sahaya bu kalitede isimlere bakıyorlar. Beşiktaş'ın stoperleri ve orta sahası Galatasaray'ın savunma ve orta sahasından eksik olmamalı. Geçtiğimiz sezon planlamada hata yapıldı. Geçen sene alamadıkları Christian Fassnacht bu sene döktürdü. Lanzini ismi ciddi şekilde gündemde. Normalde Beşiktaş'ın listesinde yoktu menajerler önerdi. Şartlar el verirse Lanzini, Beşiktaş forması giyer. Milan'daki Rebic de çok pahalı. Beşiktaş maaşının bir kısımını Milan öderse Rebic'i transfer etmeyi düşünüyor."

Beşiktaşta Burak Yılmaz gelişmesi Arjantinli on numarayı canlı yayında duyurdu

"SEZONUN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRÜ OKAN BURUK"

"Bence sezonun teknik direktörü Okan Buruk... O kadro yönetmek kolay değil. Egolu isimleri yönetmek hiç kolay değil. Sadece taktik olarak değil sevk ve idare olarak sezonun en iyi teknik direktörü Okan Buruk."

Yazarlar