Beşiktaş Beşiktaş'ta Ghezzal'dan sakatlığı hakkında açıklama: Risk aldığım için özür dilemeyeceğim

Beşiktaş'ta Ghezzal'dan sakatlığı hakkında açıklama: Risk aldığım için özür dilemeyeceğim

13.11.2023 - 17:17 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın geçtiğimiz gün Başakşehir ile karşılaştığı maçta sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Rachid Ghezzal, son durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yayınladı.

Beşiktaşta Ghezzaldan sakatlığı hakkında açıklama: Risk aldığım için özür dilemeyeceğim

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile Başakşehir'in karşı karşıya geldiği mücadelede Zaynutdinov'un yerine 41. dakikada oyuna dahil olan Rachid Ghezzal, sakatlanarak 2. yarıya çıkamamıştı.

Haberin Devamı

Maçın ardından Rıza Çalımbay'ın da açıklamada bulunduğu tecrübeli futbolcu sakatlık durumu hakkında sosyal medyadan paylaşım yaptı.

RIZA ÇALIMBAY: GHEZZAL'I ANLAMADIK

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, geçtiğimiz gün oynanan Başakşehişr maçı sonrası Ghezzal hakkında şu sözleri dile getirmişti:

"Ghezzal'ı anlamadık. Oyuna aldık, içeri geldi. Oynayamayacağım dedi. Çok ağladı. Duygulandı. Riske girmedik. Elimizdeki sağlamlarla oynadık ama üzüldük."

'ÖZÜR DİLEMEYECEĞİM'

Başarılı futbolcu sosyal medya hesabından sakatlığı hakkında açıklama yayınladı. 

Ghezzal'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Dün maçta oynamam konusunda futbolda her zaman olduğu gibi bir risk olduğunu biliyordum. Oynama kararını ben aldım, bu noktada sağlık ekibi veya başka hiç kimseyi suçlayamayız.

Haberin Devamı

Hayal kırıklığınızı anlıyorum, inanın ben çok daha fazlasını hissediyorum ama takıma faydalı olmak amacıyla oynama riskini aldığım için de özür dilemeyeceğim. Destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Henüz bitmedi, geri döneceğim."

SAKATLIK DURUMU BELLİ OLMUŞTU

Beşiktaş, Ghezzal'ın sağlık durumu hakkında ise şu açıklamayı yapmıştı. "Uyluk iç adalesinde ağrı hissederek oyuna devam edemeyen Rachid Ghezzal'ın uyluk iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve kanama tespit edilmiştir."