Beşiktaş Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal gelişmesi! Katar'a gitti

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal gelişmesi! Katar'a gitti

31.10.2022 - 19:31 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Şenol Güneş'in Dünya Kupası arasına kadar forma giyemeyeceğini açıkladığı Rachid Ghezzal'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcu tedavisi için ülkeden ayrıldı.

Beşiktaşta Rachid Ghezzal gelişmesi Katara gitti

Süper Lig'in 12. haftasında Ümraniyespor'u 5-2'yle geçen Beşiktaş'ta gözler Galatasaray derbisine çevrilmiş durumda. Siyah-beyazlı ekip zorlu mücadele için hazırlıklarını sürdürürken sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal'da sürpriz bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Şenol Güneş'in, Rachid Ghezzal'ın Dünya Kupası arasına kadar forma giyemeyeceğini açıklamıştı. Derbide forma giyemeyecek olan yıldız futbolcu tedavisi için harekete geçti.

KATAR'A GİTTİ

NTV Spor'da yer alan habere göre Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını kapatan Rachid Ghezzal, tedavisi için Katar'a gitti.

KONTROLDEN GEÇECEK

30 yaşındaki futbolcu, sakatlık konusunda uzman bir ekip tarafından kontrolden geçecek. Ghezzal, tedavisinin tamamlanmasının ardından İstanbul'a geri dönecek.

ÜST ÜSTE SAKATLIKLAR

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Alanyaspor maçında sakatlık yaşayan Ghezzal'ın, sağ ayak tarak kemiği ve parmak eklemimde yırtık tespit edilmişti. Ağrıları azaldıktan sonra sahalara dönen Cezayirli oyuncu, iki hafta önce oynanan Trabzonspor maçında yeniden sakatlandı. Karşılaşmada yaşadığı adale sakatlığını atlatan Ghezzal, sağ ayağındaki ağrı nedeniyle tekrar tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Yazarlar