Beşiktaş Beşiktaş'ta Rosier depremi! Güneş idmandan gönderdi, yollar ayrılabilir

Beşiktaş'ta Rosier depremi! Güneş idmandan gönderdi, yollar ayrılabilir

10.12.2022 - 14:38 | Son Güncellenme:

Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş'ta Fransız sağ bek ile ilgili şok gelişme yaşandı. Teknik direktör Şenol Güneş'in antrenmandan gönderdiği yıldız futbolcu ile yolların ayrılabileceği öğrenildi. Bu arada siyah-beyazlı kulüp, Rosier ve Emrecan Uzunhan ile ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaşta Rosier depremi Güneş idmandan gönderdi, yollar ayrılabilir

Beşiktaş'ta beklenen değişim başladı. Valerien Ismael'le yollar ayrılmasının ardından ikinci kez Beşiktaş'ın başına geçen teknik patron Şenol Güneş, Ümraniyespor maçının ardından yaptığı basın toplantısında takımı performans olarak yukarıya çekmek istediklerini belirtmişti. Bazı futbolcuların performansından memnun olmayan deneyimli teknik adam bu sorunu Antalya kampında çözmeye çalışacaklarını belirtmişti. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İSTANBULSPOR'A GOL YAĞDIRDILAR

Dünya Kupası nedeniyle verilen arada ilk olarak İstanbulspor'la karşılaşan Beşiktaş sahadan 4-0 galip ayrılmıştı. Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri, 23’üncü dakikada Redmond, 46’ncı dakikada penaltıdan Cenk Tosun, 48’inci dakikada Kerem Atakan Kesgin ve 51’inci dakikada Dele Alli kaydetti. Siyah-beyazlılar ikinci maçında ise Fatih Karagümrük'le karşılaştı. Mücadele Kerem Atakan Kesgin ve Colin Kazım'ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Beşiktaşta Rosier depremi Güneş idmandan gönderdi, yollar ayrılabilir

CHARLEROI'YI 2-1'LE GEÇTİLER

Kartal, Antalya'daki özel maçta Belçika ekibi Charleroi'yi 2-1'lik skorla devirdi. Beşiktaş'ın gollerini Jackson Muleka ve Tayyip Talha Sanuç'un attı. Belçika temsilcisinin tek golü Amirhossein Hosseinzadeh'den geldi.

Haberin Devamı

GÜNEŞ, REDMOND'LA ÖZEL OLARAK GÖRÜŞTÜ

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde kamp yapan Beşiktaş, sabah idmanıyla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve pas çalışmasıyla devam etti. Tek pas ve 3 takım halinde yapılan top kapma çalışmasının ardından çift kale maça geçildi. 3 grup halinde oynanan taktik çift kale maç sonrası antrenman sona erdi. Teknik direktör Şenol Güneş'in çalışma bitiminde Nathan Redmond ile özel olarak konuşması dikkatlerden kaçmadı.

Beşiktaşta Rosier depremi Güneş idmandan gönderdi, yollar ayrılabilir

Antrenmanı, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Emre Kocadağ ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı da takip etti. Milli takımdan dün dönen Atiba Hutchinson idmanın tamamında yer alırken; gribal enfeksiyon geçiren Emrecan Uzunhan, dinlendirilen Masuaku ile tedavileri devam eden Ghezzal ve Josef antrenmanda yer almadı.

GÜNEŞ'TEN WEGHORST SÖZLERİ

Antrenman sonunda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Şenol Güneş birlikte poz verirken; basın mensuplarının transfer sorularına espri ile karşılık verdiler. Şenol Güneş Hollanda - Arjantin maçında 2 gol atan ve yıldızlaşan Weghorst ve Dünya Kupası ile ilgili olarak da kısaca, “Weghorst iyi oyuncu. Penaltıya kalınca herkese eşit sürprizler oluyor, ben yanıldığım için daha konuşmayayım. Brezilya'yı finalde bekliyordum, olmadı” diye konuştu. Siyah beyazlılar kamptaki ikinci hazırlık maçını yarın kamp otelinin sahasında Westerlo ile yapacak.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Rosier depremi Güneş idmandan gönderdi, yollar ayrılabilir

ROSIER KRİZİ

2022 Dünya Kupası'nda heyecan tüm hızıyla sürerken, Antalya'da kamp yapan Süper Lig ekiplerinde de transfer çalışmaları arka planda devam ediyor. Katar'da gerçekleşen Dünya Kupası öncesinde Şenol Güneş ile anlaşma sağlayan Beşiktaş'ta kadroda değişiklikler başladı.

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Antalya'da kampta bulunan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, disiplinsiz davranışları nedeniyle Rosier'i çalışmadan gönderdi. Teknik direktör kararıyla o gün idmandan gönderilen tecrübeli sağ bek bugün de idmanda yer almadı. Yıldız futbolcuyla yolların ayrılması planlanıyor. Deneyimli teknik adam, Başkan Ahmet Nur Çebi'den eksik bölgeler için 4 transfer istedi.

GÜNEŞ AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Elimizde Rosier gibi bir oyuncu varken başkasını almayı doğru bulmam. Bu takımın direkt oyuncusu. İyi oynadığı zaman sorun yok ama bir dalgalanma geçirdi. Bu da olabilir, normaldir. demişti. Rosier'in inişli çıkışlı bir durumda olduğunu belirten Güneş, "Böyle bir oyuncu elimizde varken yeni birisini almak doğru değil. Son zamanlarda dalgalı bir performansı var. Onu çok zeki ancak yaramaz öğrencilere benzetiyorum. Yukatel Kayserispor'un oyuncusu Onur Bulut'u da beğeniyorum" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN ROSIER AÇIKLAMASI

Siyah-beyazlı kulüp, Rosier'in ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle antrenmanda yer almadığını açıkladı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Futbol A Takımımızın Antalya kampında Sporting de Charleroi ile oynadığı hazırlık maçında üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle forma giyemeyen Cenk Tosun, 9 Aralık 2022 itibarıyla takımımızla çalışmalara başlamıştır.

EMRECAN'IN BURNUNDA KIRIK

Futbol A Takımımızın Antalya’da Sporting de Charleroi ile oynadığı hazırlık maçında burnuna darbe alan futbolcumuz Emrecan Uzunhan’ın burun kemiğinde kırık tespit edilmiştir. Ayrıca Uzunhan’da üst solunum yolu enfeksiyonu bulgularına rastlanmıştır. Futbolcumuz Valentin Rosier, ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda yer almamıştır."

Haberin Devamı

Beşiktaşta Rosier depremi Güneş idmandan gönderdi, yollar ayrılabilir

 

Yazarlar