Beşiktaş Beşiktaş'tan gurbetçi avı! Operasyon başladı

Beşiktaş'tan gurbetçi avı! Operasyon başladı

23.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan Beşiktaş Yönetimi’nin gurbetçi futbolcular için bir liste hazırladığı ve önceliğini bu oyunculara vereceği öğrenildi.

Beşiktaştan gurbetçi avı Operasyon başladı

Trendyol Süper Lig’de bu sezon istediği sonuçlara imza atamayan ve zirvenin çok uzağında kalan, geriye kalan tek hedefi Ziraat Türkiye Kupası’na tutunmayı başaran Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başladı.

Haberin Devamı

Tekrar eski günlerine dönmeyi amaçlayan ve taraftarına aynı şeyleri yaşatmak istemeyen siyah-beyazlı yönetim, transferde rotasını önce gurbetçi futbolculara çevireceği öğrenildi. Kötü geçen sezonun ardından birçok isimle yolların ayrılması beklenirken, idarecilerin transferde daha önce yapılan hataları tekrarlamamak için çok sıkı çalışacağı bildirildi.

Gurbetçi futbolculardan oluşan geniş bir liste hazırlayan transfer komitesinin bu isimleri tek tek inceleyeceği, ardından da yönetime rapor sunacağı öğrenildi. Siyah-beyazlı idarecilerin de rapordan sonra belirlenen isimlerle hemen masaya oturacağı ve bu oyuncuları kaptırmamak için elinden geleni yapacağı bildirildi.

Devre arasında Muçi ve Al Musrati gibi iki önemli yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılar yeni sezonda da birçok transfere imza atarak büyük bir değişim yaşayacak.

Haberin Devamı

İLK RAKİP BUDUCNOST

Milli arayı iyi değerlendirmek isteyen Beşiktaş ilk hazırlık maçını bugün oynayacak. Siyah-beyazlılar, 16.00’da Karadağ’dan Buducnost ile karşılaşacak. Mücadele BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacak ve basına açık olacak. Öte yandan Beşiktaş, milli takım kamplarında bulunan oyuncularından yoksun olarak aradan sonra oynayacağı Başakşehir mücadelesinin hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Fernando Santos’un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma hareketleri ve pas çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.