Beşiktaş Beşiktaş'tan Jean Paul van Gastel atağı!

Beşiktaş'tan Jean Paul van Gastel atağı!

03.01.2024 - 21:45 | Son Güncellenme:

Giovanni van Bronckhorst ile anlaştığı iddia edilen Beşiktaş'ın yardımcı antrenör olarak göreve getirmeyi planladığı Jean Paul van Gastel için NAC Breda ile görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Beşiktaştan Jean Paul van Gastel atağı

Rıza Çalımbay'ın görevinden ayrılması sonrası teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst için çalışmalar hızlandırıldı. Hollandalı teknik direktörle anlaşma aşamasına gelen siyah-beyazlıların, yardımcı antrenör olarak görev vermeyi planladığı Jean Paul van Gastel için NAC Breda ile görüştüğü aktarıldı.

Haberin Devamı

Hollanda basınından Voetbal International'in haberine göre; Beşiktaş, NAC Breda'ya Jean Paul van Gastel için teklifte bulundu. Giovanni van Bronckhorst'un Beşiktaş'taki kaderinin Jean Paul van Gastel'e bağlı olduğu kaydedildi.

Jean Paul van Gastel'in Giovanni van Bronckhorst'un yardımcısı olarak Beşiktaş'ta görev yapmayı kabul ettiği aktarıldı. NAC Breda'nın Beşiktaş'ın teklifine bu akşam yanıt vermesinin beklendiği vurgulandı.

Hollanda basınından BN DeStem'in haberine göre; Beşiktaş, Jean Paul van Gastel için NAC Breda'ya ilk teklifini yaptı ancak bu reddedildi. Beşiktaş'ın teklifi 100 bin euronun biraz altında bonservis bedeli ile birlikte gelecek sezon başında Rat Verlegh Stadı'nda hazırlık maçı oynamayı içeriyordu.

Haberin Devamı