Beşiktaş Beşiktaş'tan Norveçli genç yıldıza transfer kancası! İstatistikleri dikkat çekti

Beşiktaş'tan Norveçli genç yıldıza transfer kancası! İstatistikleri dikkat çekti

04.07.2023 - 20:30 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, iddialı bir kadro kurmanın peşinde. Siyah-beyazlı ekibin kurmaylarının, 23 yaşındaki Norveçli yıldızı transfer listesine aldığı öğrenildi.

Beşiktaştan Norveçli genç yıldıza transfer kancası İstatistikleri dikkat çekti

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, gelecek sezon transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Siyah-beyazlılar, Polonya temsilcisinde forma giyen Norveçli yıldızı listesine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İLK TRANSFER EMRECAN BULUT

Somaspor'dan Emrecan Bulut'u transfen eden, Daler Kuzyaev, Daniel Amartey ve Jean Onana konusunda aşama kaydeden Kara Kartal, Halil Dervişoğlu için de teklifini sundu.

Beşiktaştan Norveçli genç yıldıza transfer kancası İstatistikleri dikkat çekti

HALİL DERVİŞOĞLU İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Beşiktaş, Halil Dervişoğlu transferinde büyük mesafe kat etti. Yönetim, oyuncuyla prensipte anlaşma sağladı ancak hâlâ Brentford ile pazarlıklar devam ediyor.

2 MİLYON EURO İSTENİYOR

Brentford, 2020 Ocak transfer döneminde Sparta Rotterdam’dan Dervişoğlu’nu transfer etmek için 3 milyon Euro ödemişti. Kulüp, geçtiğimiz sezonu Burnley'de kiralık geçiren milli oyuncu için 2 milyon Euro bonservis talep ediyor. Ancak Beşiktaş 1 milyon Euro’da ısrarcı.

TAYFUR BİNGÖL İÇİN YENİ HAMLE

Geçtiğimiz sezon başında kiralık olarak siyah-beyazlılara katılan ve sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrılan başarılı futbolcuyla ilgili Beşiktaş'tan yeni bir hamle geldi. Beşiktaş, Tayfur Bingöl'ü kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Tecrübeli futbolcu Beşiktaş'ta kalmak için maaşında fedakarlık yapmak isterken, Şenol Güneş de oyuncuyu kadrosunda istiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Norveçli genç yıldıza transfer kancası İstatistikleri dikkat çekti

4 TAKSİTLİ ÖDEME PLANI

Beşiktaş ilk aşamada 1 milyon Euro olan bonservis bedelini 4 taksit halinde ödemeyi teklif etti ancak Alanyaspor tek seferde almak istiyor. Transferin kısa süre içerisinde 500-600 bin Euro civarı bir rakama bitmesi bekleniyor.

KRISTOFFER VELDE İDDİASI!

Dış transferde hareketli saatler yaşayan Kara Kartal'la ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Fabrizio Romano'nun haberine göre Beşiktaş, birçok kulübün ilgi gösterdiği Polonya'nın Lech Poznan kulübünde forma giyen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kristoffer Velde'yi takip ediyor. Beşiktaş'ın sözleşmesi 2025 yılında sona erecek Norveçli oyuncu Velde için girişimde bulunabileceği iddia edildi.

Beşiktaştan Norveçli genç yıldıza transfer kancası İstatistikleri dikkat çekti

23 GOLE KATKIDA BULUNDU

23 yaşındaki Norveçli kanat oyuncusu, geride bıraktığımız sezon gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Lech Poznan ile 2022-23'te tüm kulvarlarda 48 maça çıkan oyuncu 16 gol, 7 asistle 23 gole doğrudan katkı vermişti.

KULÜP SÖZCÜSÜ AÇIKLADI: ÇOK TEKLİF VAR

Haberin Devamı

Lech Poznan Sözcüsü Maciej Henszel ise çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kristoffer Velde'ye çok fazla ilgi ve teklif var, ancak hepsi Lech tarafından reddedildi. Kulüp bu transfer döneminde Norveçli oyuncuyu satmakla ilgilenmiyor. Bu konuyu en erken bir yıl içinde ele alabiliriz, burada başarılı bir sezon daha geçirdikten sonra!" ifadelerini kullandı.

İLK KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

23 yaşındaki sol kanat oyuncusu, kulüp takımındaki başarılı performansı sonrasında Norveç Milli Takımı'na çağrılmış ve Kıbrıs Rum Kesimi'ne karşı oynanan EURO 2024 Eleme maçında milli formayı ilk kez sırtına geçirmişti.

Polonya ekibi, Kristoffer Velde'yi 2021-22 sezonunun devre arasında Haugesund'dan 1.1 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. Güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro olan Velde'nin Lech Poznan ile 31 Aralık 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaştan Norveçli genç yıldıza transfer kancası İstatistikleri dikkat çekti

Yazarlar