Beşiktaş Beşiktaş'tan transfer operasyonu! Samet Aybaba bizzat devrede

Beşiktaş'tan transfer operasyonu! Samet Aybaba bizzat devrede

22.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba yaz transfer dönemi için şimdiden kolları sıvadı. Listesindeki oyuncuları yerinde izleyen Aybaba haziran sonuna kadar transferi bitirmeyi hedefliyor.

Beşiktaştan transfer operasyonu Samet Aybaba bizzat devrede

Beşiktaş transferde elini bu kez çabuk tutacak. Ara transferde Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muçi ve Al Musrati’yi kadrosuna katan siyah-beyazlılar, Arnavut orta saha ve Libyalı ön liberoyu son gün İstanbul’a getirmişti.

Haberin Devamı

KOPENHAG MAÇINDA TAKİP ETTİ

Bu durumu göz önünde bulunduran Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba’nın yaz transfer dönemi için şimdiden kolları sıvadığı belirlendi. Aybaba geçen hafta Danimarka’ya giderek, Kopenhag ile Manchester City arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçını izlemişti. Teknik Direktör Fernando Santos ile sürekli iletişim halinde bulunan Samet Aybaba’nın bu maçta Kopenhag’da forma giyen bazı yetenekli oyuncuları izlediği bildirildi.

EN GEÇ HAZİRAN SONU

Deneyimli futbol adamı önümüzdeki dönemde listesindeki birçok oyuncuyu canlı olarak izlemeyi planlıyor. Samet Aybaba yaz dönemi transferini en geç haziran ayının sonuna kadar tamamlamanın hesaplarını da yapıyor. Aybaba’nın yaz hazırlık kampı öncesinde kadronun tamamlanmasını istediği ve Fernando Santos’un da aynı fikirde olduğu kaydedildi.