Turkish Airlines Euroleague Bogdan Bogdanovic: Sakatlıklara kadar Fenerbahçe olağanüstüydü

Bogdan Bogdanovic: Sakatlıklara kadar Fenerbahçe olağanüstüydü

07.01.2023 - 13:57 | Son Güncellenme:

NBA’de Atlanta Hawks forması giyen Bogdan Bogdanovic, eski takımı Fenerbahçe'nin EuroLeague'deki durumu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bogdan Bogdanovic: Sakatlıklara kadar Fenerbahçe olağanüstüydü

Geçtiğimiz yaz geçirdiği ameliyatın ardından uzun bir sakatlık sürecini geride bırakan Atlanta Hawks'ın başarılı basketbolcusu Bogdan Bogdanovic, takımının Doğu Konferansı'nda play-off'a kalması için mücadele ediyor.

Haberin Devamı

17.6 sayı ortalamasıyla kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçiren Sırp yıldız, eski takımları Fenerbahçe ve Partizan’ın durumları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

PEK ÇOK SÜRPRİZ OLDU

SportKlub’a konuşan yıldız basketbolcu, EuroLeague'de şu ana kadar birçok sürpriz yaşandığını belirterek, "Pek çok sürpriz oldu. ALBA Berlin ilk birkaç maçta NBA tarzında oynadılar. Avrupa'da fark yaratabilecek bir takım olur mu diye merak ettim. Milano ise bu mağlubiyet serisinde beni olumsuz anlamda şaşırttı, bunu beklemiyordum." dedi.

'PARTİZAN ÇOK KALİTELİ BİR TAKIM'

Partizan'ın EuroLeague'e döndüğü için mutlu olduğunu aktaran 30 yaşındaki basketbolcu, "Partizan son derece kaliteli bir takım, herkesi yenebileceklerini düşünüyorum. Alışmaları gerekiyor ama bu da zaman alıyor. Partizan'ın büyük hedefleri var ve ilk hedeflerinden biri play-off'lara ulaşmak ve olabilecek en iyi sıralamayı elde etmek olmalı. Ondan sonrasını göreceğiz." değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

'FENERBAHÇE OLAĞANÜSTÜYDÜ'

Eski takımı Fenerbahçe'ye de değinen Bogdanovic, sakatlıklar yaşanana kadar sarı-lacivertli ekibin oyununun olağanüstü olduğunun altını çizerek, "Fenerbahçe sezona domine ederek başladı, olağanüstü oynadılar. Jonathan Motley ve Scottie Wilbekin sakatlanana kadar her şey saat gibiydi ve Calathes de sakatlığı nedeniyle iki veya üç maç oynamadı." yorumunu yaptı.

Yazarlar