Fenerbahçe Burak Kızılhan açıkladı! Fenerbahçe'den 5 yıldız kararı

Burak Kızılhan açıkladı! Fenerbahçe'den 5 yıldız kararı

17.06.2023 - 11:59 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü 2022 yılı Olağan Mali Genel Kurulu, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel Kurul'da açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan, sarı-lacivertli ekibin 5 yıldız kararını açıkladı.

Mali Genel Kurula başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri ve üyeleri katıldı. Fenerbahçe Kulübü Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, açılış konuşmasında toplantıya 1552 üyenin katılım sağladığını açıkladı.

Haberin Devamı

Fethi Pekin, “Taraftarlarımızın duygularını en derinden anladığımızı ve saygı duyduğumuzu belirtmek isterim. Futbol taraftarı bir takımın 12’nci oyuncusudur. Bir takıma gönül vermek renkleri ile bütünleşmek taraftarlık sürecinin bir parçasıdır. Bazıları bu sevgiyi bilemez. Rekabeti yaşamak tarifsizdir. Takımımız ile adeta özdeşleştiniz. Tüm bu kattıklarınızı kelimelere dökmek imkansız. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında desteği kulübümüzden esirgemeyen üyelerimize saygılarımı sunuyorum” dedi.

Olağan Mali Genel Kurulun divan başkanlığına, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, oy çokluğu ile seçildi.

BURAK KIZILHAN'DAN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, önemli açıklamalarda bulunurken, yeni sezon forması için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kızılhan konuyla ilgili olarak, "Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı arması tescillendi. 2020-2021 sezonunda TFF'ye yaptığımız başvuru hala cevaplanmadı. Biz artık beklemeyeceğiz ve her alanda 5 yıldızlı armayı kullanacağız." ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

TÜZÜK VE KOMBİNE AÇIKLAMASI

Göreve başladıkları günden itibaren tüzükle ilgili sıkıntılar olduğunu defalarca dile getirdiklerini kaydeden Kızılhan, “Biz tüzük konusunda çalışmalarımıza devam ederken yeni spor yasası yürürlüğe girdi. Çalışmalarımızı, yeni spor yasasına uyum çerçevesinde yeniden şekillendirmek zorunda kaldık. Bu zorunluluk 26 Ekim’e kadar uzatıldı. Biz de 26 Ekim’e kadar tüzük değişikliği için genel kurulu toplamak istiyoruz” diye konuştu.

Burak Kızılhan, yeni sezonda 25 bin kombine,16 bin 500 bilet satışı yapılacağını belirterek, gelecek sezon devir hakkının 5 maç ile sınırlı olacağını kaydetti.

Yazarlar