Trabzonspor Bursaspor şortuyla idman yapan Trabzonsporlu

Bursaspor şortuyla idman yapan Trabzonsporlu

07.09.2012 - 17:16 | Son Güncellenme:

Diyarbakırspor’da oynadığı futbolla dikkatlerini üzerine çeken ve tam 16 takımın peşinden koşmasına rağmen Trabzonspor’u seçen Barış Ataş ,kendisine malzeme verilmediği için Bursaspor şortuyla tek başına idman yaptı.

Bursaspor şortuyla idman yapan Trabzonsporlu

Diyarbakırspor’da herkesin dikkatini çeken ve ardından büyük umutlarla Trabzonspor’a gelen Barış Ataş, bordo mavili takımda adeta değersizleştirildi. Oynadığı mücadeleci futbolla takımları peşinden koşturan Barış’a Trabzonspor’da forma şansı verilmemiş ve geçtiğimiz sezonu Mersin İdman Yurdu’nda kiralık olarak geçirmişti. Barış Ataş bu sezon döndüğü Trabzonspor’da ise kadro dışı bırakıldı. Kendisine malzeme bile verilmeyen Barış tek başına Bursaspor şortuyla idman yaptı. Bu denli kötü bir muameleye maruz kalan Barış Ataş menajerini arayarak kendisine kulüp bulmasını istedi ve Göztepespor’la anlaşarak İzmir’in yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Trabzonspor’a geldiğinde gelecek vaadeden genç yetenekler arasında gösterilen Barış Ataş’ın bordo mavili takımda piyasasının kaybolması ve kadro dışı bırakılarak takımdan ayrılmaya zorlanması, taraftarlar tarafından da son zamanlarda yaşanan transfer ve yönetim yanlışlarına en iyi örnek olarak gösterildi.

(Kaynak: Medyatrabzon.com)

Yazarlar