BursaSpor Bursaspor tur için bileniyor!

Bursaspor tur için bileniyor!

05.08.2013 - 12:49 | Son Güncellenme:

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu rövanşında perşembe günü karşılaşacağı Vojvodina maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bursaspor tur için bileniyor

Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Yeşil beyazlılar daha sonra koordinasyon çalışması yaptı. Tecrübeli teknik adam koordinasyon çalışması sırasıda talebelerini sık sık uyarırken daha dikkatli olmalarını istedi. Futbolcuların antrenmanda hırslı ve neşeli olması dikkatlerden kaçmadı.

FERHAT'TAN TAKLİT

Bursaspor'un yetenekli sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz antrenman sonunda yaptığı hareketlerle futbolcu arkadaşlarını gülme krizine soktu. Yardımcı antrenör Yaşar Kıyar'ın taklidini yapan Ferhat ile futbolcular arasında renkli görüntüler oluştu. Yaşar Kıyar da futbolcuların yanlarına gelerek kendi taklidini yapan Ferhat'ı izledi.

TAİWO MASKOT OLDU

Yeşil beyazlı ekibin yeni transferlerinden Taye Taiwo takıma çabuk uyum sağladı. Futbolcu arkadaşlarının sürekli hedefinde olan Taiwo, Civelli ve kaleci Frey ile birlikte Türkçe öğrenmeye başladı. Taiwo idman aralarında da yaptığı hareketlerle de yeşil beyazlı takımın renkli siması haline geldi.

Bursaspor'da sakatlıkları süren Belluschi ve Ozan İpek takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde koşu yaparak idmanı tamamladı. Yeşil beyazlılar akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile Vojvodina maçı hazırlıklarını sürdürecek.