Trabzonspor Çadırda toplantı

Çadırda toplantı

25.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Derry City maçı öncesi düzenlediği basın toplantısını Brandywell Stadı’ndaki imkanların yetersiz olması nedeniyle çadırda yaptı

Çadırda toplantı

Cemal Ersen

Bordo-mavili ekibin teknik patronu Mustafa Akçay bugün oynayacakları Derry City maçı öncesi düzenlediği basın toplantısını Brandywell Stadı’ndaki imkanların yetersiz olması nedeniyle çadırda yaptı. Çadırların stat tuvaletlerinin hemen yanında kurulması da dikkat çekti. Akçay rakip amatör takım bile olsa saygı duymak zorunda olduklarını belirterek.”Rehavete kapılmanın ve rakibi küçümsemenin bedelini futbol size çok ağır ödetir. Yarın ki (bugün) maça bu mantalite ile çıkacağız” dedi.
İlk maçta yedikleri iki gole de vurgu yapan Akçay şöyle konuştu: “Bu gollerde rakip oyunculardan fazla olmamıza rağmen son vuruşlara engel olamadık. Rövanşta Derry takımı baskı kurup, karambol pozisyonları ile bizi bozmaya çalışacaktır. Derry’i iyi etüt ettik. Havadan, yerden, yandan nereden gelirlerse gelsinler gerekli önlemleri alacağız. Kurmak istedikleri baskıyı kırarsak işimiz kolaylaşacak. Her ne kadar deplasmanda daha başarılı sonuçlar alsalar da ilk maçta attıkları iki golün morali ile turu geçmeye çalışacaklarını biliyoruz.Trabzonspor olarak bu turu geçmekten başka düşüncemiz yok.”

Haberin Devamı

Bu nasıl stat!

Maçın oynanacağı Brandywell Stadı’nın ilkelliği dikkat çekti. Tazı yarışlarının da yapıldığı ve 5 bin kapasiteli statta soyunma ve hakem odalarının stat dışında tuvaletlerin hemen dışında olması da bir başka olumsuzlukluk olarak değerlendirildi. Türkiye’de 3. lig takımlarının bile oynanmasına izin verilmeyecek düzeydeki bu stata UEFA’nın nasıl vize verdiği ise ayrı bir tartışma konusu oldu. Bu arada stat çevresinin etrafının açık olması teknik direktör Akçay’ın da planlarını bozdu. Akçay plan değiştirerek dün akşamki çalışmayı daha çok kondisyon ağırlıklı yaptı.

Çadırda toplantı

Çadırda toplantı