Galatasaray Canlı yayında yıldız ismi açıkladı: Galatasaray, Fenerbahçe'ye gitmesine seyirci kalmaz

Canlı yayında yıldız ismi açıkladı: Galatasaray, Fenerbahçe'ye gitmesine seyirci kalmaz

18.11.2022 - 21:00 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası arasında Galatasaray transfer çalışmalarına hız verirken Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, ayrılacak 2 isimle ilgili son durumu paylaştı. Öte yandan sarı-kırmızılı takımın transfer listesindeki isimleri değerlendirdi.

Canlı yayında yıldız ismi açıkladı: Galatasaray, Fenerbahçeye gitmesine seyirci kalmaz

Dünya Kupası arası öncesi Başakşehir'i 7-0 mağlup eden Galatasaray transfer çalışmalarını hızlandırdı. Skorer You Tube canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, ayrılacak 2 isimle ilgili son durumu paylaştı.

Haberin Devamı

"45 GÜN GALATASARAY'A EZİYET OLAMAYACAK"
Galatasaray'da son hava iyi. Olabilecek en iyi düzeyde bıraktı. Okan hoca "Keşke ara olmasaydı" dedi. Ben öyle düşünmüyorum. Olabilecek en iyi senaryo ile girdi. 8 puan fark olacak beklenirken 2 puana indi. 45 gün Galatasaray'a eziyet olmayacak. Moralli geçirecek takım Galatasaray olacak. Maç günü ben 'Havalar soğumaya başladı' diye ironik tweet attım. Hava değişiyor. Galatasaray moralli ve 2. vitesteki sarı-kırmızılı takımın Başakşehir ile zirveye çıktığını düşünüyorum. Dönüşte de devam edecektir.

"OKAN BURUK'U YEMEK İÇİN HERKES FIRSAT KOLLUYORDU"
Kimse Başakşehir'den bu kadar gol yemesini beklemezdi. 7 atarım diyemezsiniz. Galatasaray bir yere patlayacaktı. Bu bir fragman bence. Bazen zorlanacaktır. Bitiricilik problemi suniydi. Mertens açıldı, Kerem bazı konularda dersler çıkardı. Icardi adapte oldu. Okan Buruk'u yemek için herkes fırsat kolluyordu.

Haberin Devamı

"ICARDI GÖZÜNÜ KARARTTI"
Icardi ile Wanda boşandı. Bizi ilgilendiren Icardi'nin golleri. Galatasaray açısından problem teşkil etmez. Icardi'nin morali yerinde. Şampiyon olacaksan gözünü karartacaksın. Icardi öyle yapıyor. Galatasaray taraftarı da onula yaşıyor.

Canlı yayında yıldız ismi açıkladı: Galatasaray, Fenerbahçeye gitmesine seyirci kalmaz

"GALATASARAY'DA SEFEROVİC YOLCU"
Galatasaray'da Seferovic yolcu. Onun yarılışı sonrası sonrası ona göre daha düşük profilli bir transfer gelecektir. Devre arasındaki transferin maliyeti daha az olur. Icardi, Gomis var. 300 - 500 bin bandında kuzeyli bir golcü getirebilirsin. Performanstan ziyade Seferovic'in probleminin mental olduğunu düşünüyorum.

"VAN AANHOLT PROBLEM ÇIKARTIYOR"
Van Aanholt problem çıkartıyor. Kolay bir transfer değil. Maliyetli. 1.9 milyon euro alacağı var ve bonusları 700 bin euro. Okan hocanın düşüncesi belli. Futbolcuya olumlu bakmadığını biliyoruz. Menajeri ve yönetim arasındaki görüşmeden ayrılık çıkar. Bu Galatasaray açısından karlı olmayacak. Kulübün kasasından belli bir rakam çıkacak.

"GALATASARAY, MERT MÜLDÜR'ÜN FENERBAHÇE'YE GİDİŞİNE SEYİRCİ KALMAZ"
Sol bek takviyesi düşünülüyor. Öncelik olarak sağ bek, kaleci çok iyi. Sol bek biraz düşük kalıyor gibi. Ben ilginç hamleler bekliyorum. Sol bek, golcü ve yerli takviyesi bekliyorum. Ben Mert Müldür'ü tekrar gündemine alacağını düşünüyorum. Boey'e yarın teklif gelir 15 milyon euroya, sonra alternatifin olur. Yerli olarak çok değerli oyuncu. Galatasaray, Mert Müldür'ün Fenerbahçe'ye gidişine seyirci kalmaz. İrfan Can'ın Fenerbahçe'ye gidişi gibi olmaz. Kaan Ayhan konusu bir daha açılmaz.

Haberin Devamı

Canlı yayında yıldız ismi açıkladı: Galatasaray, Fenerbahçeye gitmesine seyirci kalmaz

"CENGİZ ÜNDER POTANSİYEL ADAYLARDAN BİRİ"
Cengiz Ünder potansiyel adaylardan biri. Marsilya'nın durumuna göre Galatasaray ilgileniyor. Eğer Cengiz ayrılırsa Marsilya'dan Türkiye'ye geleceği takım Galatasaray'dır. Milot Rashica çok iyi tuttu. Yunus Akgün de var elinde.

"YUNUS'UN AYRILIĞI SÖZ KONUSU DEĞİL"
Yunus'un ayrılması söz konusu değil. Bazı hatalar yaptı, bunun farkında. Kendisini yeninden kontrol edecek. Adana'da el üstünde tutuluyordu. Çok fazla şans verilmesine rağmen başaramadı.

"KEREM 'BEN NE YAPIYORUM?' DEMİŞTİR"
Kerem de Yunus da bazı şeylerin farkına verdiler. Başakşehir eski takımdı Kerem özellikle derbi maçta yedek kalınca 'Ben ne yapıyorum' demiştir. Okan hoca iyi yönetti bu süreci. İnsanlara kalsa 8 tane futbolcu kadro dışı kalırdı. Biraz hoca farkı, ikinci şansı vermek lazım. Liderlik, bir ekibi yönetmek böyle bir şey. Okan hoca böyle bir dersi verdi. Samimi bir üslubu var Okan hocanın kimseye oynamıyor.

Haberin Devamı

Canlı yayında yıldız ismi açıkladı: Galatasaray, Fenerbahçeye gitmesine seyirci kalmaz

"RONALDO İDDİASINI YÖNETİCİLER YALANLADI"
Ben her zaman Arjantin'i tutuyorum. Brezilya'yı küçüklüğümden beri tutmam. Ronaldo'yu da en son mağdur ettik. Keşke olsa bu transfer. Galatasaraylı yöneticiler ile ilgili bunu konuştum ve "Doğru değil" dediler. "Asla böyle bir düşüncemiz yok, Galatasaray'a zarar verir, bu bir komple" diyen yönetici de var. Burada el üstünde tutuluyordu ama Galatasaray'ın böyle bir girişimi yok.

"Arada Galatasaray'ın 3 nokta atışı yapmasını bekliyorum. Eksikler giderilecektir. Elindeki yıldız isimler diğer transfer edilecek insanları ekilecektir."