Magazin Cemal Can Cansever'den çok konuşulan tepki: Atamadık ya!

Cemal Can Cansever'den çok konuşulan tepki: Atamadık ya!

28.03.2022 - 09:52 | Son Güncellenme:

Survivor All Star 2022'de özel 'Anlat Bakalım' oyununda 2020 şampiyonu Cemal Can Cansever'in tepkisi çok konuşuldu. İşte detaylar...

Cemal Can Canseverden çok konuşulan tepki: Atamadık ya

Survivor All Star 2022'de ünlüler ve gönüllüler takımı, birleşme partisine özel 'Anlat Bakalım' oyunu oynandı. Birbirinden ünlü ve eski Survivor yarışmacıları ile en fazla kelime bilmeye gayret eden isimler, ödül için rekabet etti.

Haberin Devamı

CEMAL CAN DAMGA VURDU  

'Anlat Bakalım Özel' oyununun ödülü ise dondurma oldu. Oyunu ise ünlüler takımı aldı. Özel 'Anlat Bakalım' oyununa bağlanan Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Cansever'in Evrim'le diyaloğu esnasındaki tepkisi olay oldu.

Cemal Can Canseverden çok konuşulan tepki: Atamadık ya

'ABİ BÖYLE BİR ŞEY YOK'

O anda A Milli Takımımız'ın 2022 Dünya Kupası Elemeleri play-off yarı final maçını izleyen Cemal Can'ın, milli forvet Burak Yılmaz penaltı kaçırdıktan sonra "Atamadık ya. Abi böyle bir şey yok. Kaçırdık" şeklinde bağırması gecede çok konuşuldu.

Cemal Can Canseverden çok konuşulan tepki: Atamadık ya

BURAK YILMAZ TOPU ÜSTTEN DIŞARI ATMIŞTI

Ay-Yıldızlı ekibimiz, karşılaşma Portekiz'in 2-1 üstünlüğüyle devam ederken, Enes Ünal'ın ceza sahası içinde düşürülmesi sonrası VAR uyarısıyla penaltı kazanmıştı. Atışı kullanan deneyimli forvet Burak Yılmaz topu üstten auta atarken büyük üzüntü yaşamıştık.      

Haberin Devamı

'HALA ŞOK İÇİNDEYİM'

Müsabakanın ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen 36 yaşındaki futbolcu, "İyi başlayamadık. Portekiz çok iyi başladı. Sonradan kendimize güvenmeye başladık. O olunca gol de geldi, penaltıyı atsam 2-2 olacaktı. Atamadım... Nasıl atamadım, hala şok içindeyim" dedi. Burak Yılmaz 90 dakika sonrası A Milli Takım kariyerine nokta koyduğunu da duyurdu. 

Cemal Can Canseverden çok konuşulan tepki: Atamadık ya

SERGEN YALÇIN ŞOV YAPTI

Öte yandan Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon istenilen performansı veremedikten sonra Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın uzun zaman sonra futbola geri döndü. Survivor All Star 2022'nin birleşme haftasında Dominik'e giden Sergen Yalçın, yarışmacılar ile Acun Medya arasında oynanan maçta Acun Ilıcalı'nın takımında forma giydi.

'İNŞALLAH İYİ BİR OYUN OLUR'

Acun Ilıcalı'ya teşekkür eden Sergen Yalçın ise, "Sağ olsun Acun, teşekkür ederim. Buraya davet etti bizi. İnşallah iyi bir oyun olur. Zaten sürekli izlediğimiz bir program" dedi. Sergen Yalçın ve Acun Ilıcalı mücadelenin ilk yarısında oynadı. Acun Medya'da forma giyen iki isim maçın ikinci yarısında kenara geldi. Sergen Yalçın; Murat Ceylan'ın 2, Acun Medya'nın 4'üncü golünde çok sevindi.

1 GOL, 2 ASİSTLE OYNADI

Acun Medya ile yarışmacılar arasındaki mücadelenin kazanı 6-2'lik skorla Acun Medya oldu. Acun Ilıcalı ile aynı takımda oynayan Sergen Yalçın maçta 1 gol ve 2 asist üretti. Öte yandan Sergen Yalçın'ın 1 şutu direkten döndü. 

Haberin Devamı