Futbol "Çözülemeyecek sorun yok"

"Çözülemeyecek sorun yok"

12.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kulüpler Birliği toplantısına katılan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, e-bilet ve Passolig’in kararlılıkla uygulanacağını belirtirken birlik, beraberlik çağrısı yaptı, “Alınan her karar Türk futboluna katkı sağlama amaçlıdır” ifadelerini kullandı.

Çözülemeyecek sorun yok

Kulüpler Birliği Vakfı, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in de katılımıyla toplandı. Haliç Kongre Merkezi’nde, Göksel Gümüşdağ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Fenerbahçe ve Gaziantepspor’un temsilcileri yer almadı.

Haberin Devamı

Demirören toplantının ardından tüm kulüplere birlik, beraberlik çağrısı yaptı. TFF Başkanı, “E-bilet ve Passolig uygulanacak bunu yeniden vurguluyorum. Mali olarak daha katı tedbirler alacağız. Futbolun geleceğine baktığımızda düzeltmemiz gereken şeyler var. Galatasaraylı idareciler geldiler. Diyalogla çözülmeyecek hiçbir şey yok. Alınan her karar Türk futboluna katkı sağlama amaçlıdır. Bu beraberliğimiz devam edecektir. Daha iyi yerlere getireceğimizden eminim” diye konuştu.

Göksel Gümüşdağ ise şunları söyledi:

“Süleyman Seba sezonunun ismine yakışan bir sezon olmasını istiyoruz. Fikir alış verişinde bulunduk. Kulüpler için kalıcı çözümler üretmeye çalıştık. Kulüpler Birliği’nin kurucusu İlhan Cavcav’ı da onursal başkan olarak kurulumuza aldık. Önümüzdeki günler için Sayın Cumhurbaşkanımız’dan randevu talebimiz de olacak.”

Haberin Devamı

Demirören’e sürpriz ziyaret

Galatasaray 2. Başkanı Özkan Olcay ile Genel Sekreter Adnan Nas, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Olcay, Başkan Ünal Aysal’ın önceki gün yaptığı TFF’yi hedef alan sert açıklamaların ardından gerçekleşen ziyaretin çok etkilerinin olacağını ifade etti. Demirören’le dostane bir ortamda görüştüklerini kaydeden Özkan Olcay, “Sayın federasyon başkanımız çok yakın ve candan bir ilgi göstererek bizi dinlediler. Bu ziyaretimizin çok pozitif etkileri olacağı kanaatindeyiz” diye konuştu.

Yazarlar