Dünyadan Futbol Cristiano Ronaldo 'bittin' diyenlere cevap verdi! Anderson Talisca'dan inanılmaz performans

Cristiano Ronaldo 'bittin' diyenlere cevap verdi! Anderson Talisca'dan inanılmaz performans

23.09.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan Pro Lig'in 7'nci haftasında derbi heyecanı yaşandı. Al Nassr, Al Ahli karşısında sahadan 4-3'lük skorla galip ayrıldı. Cristiano Ronaldo duble yaptığı maçtan sonra eleştirilere cevap verdi. Öte yandan Anderson Talisca'nın formda performansı dikkat çekti.

Cristiano Ronaldo bittin diyenlere cevap verdi Anderson Taliscadan inanılmaz performans

Al Nassr, Suudi Arabistan Pro Lig'in 7'nci haftasında ezeli rakibi Al Ahli ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka ev sahibi ekibin 4-3'lük galibiyetiyle sona erdi. Takımına 3 puanı getiren isim olan Cristiano Ronaldo, dev maçın ardından eleştirilere cevap verdi.

Haberin Devamı

Al Nassr'ın bir diğer yıldızı Anderson Talisca da gösterdiği performansla hayran bıraktı. İşte ayrıntılar...

RONALDO VE TALISCA'DAN DUBLE

Al Nassr'ın Al Ahli'yi 4-3'lük skorla devirdiği maçta Cristiano Ronaldo ile Anderson Talisca yıldızlaştı. Al Nassr'ın 4-3'lük galibiyetinde Portekizli ve Brezilyalı yıldızları 2'şer golle başrol oynadı.

RONALDO ÇOK FORMDA

Cristiano Ronaldo, Al Nassr formasıyla bu sezon dikkat çeken performansını Al Ahli karşısında da sürdürdü. Al Taawoun karşısında gol atamayan Portekizli yıldız ardından oynadığı tüm maçlarda skor katkısı verdi.

Cristiano Ronaldo bittin diyenlere cevap verdi Anderson Taliscadan inanılmaz performans

Cristiano Ronaldo bu sezon Suudi Arabistan Pro Lig'de şans bulduğu 6 maçta 9 gol sevinci yaşadı. 38 yaşındaki yıldız futbolcu takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo, Al Ahli maçının ardından verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. Portekizli yıldız kendisine gelen eleştirilere, "Bana 'yaşlandın, artık bittin' diyorlar. Bunun böyle olmadığını kanıtlıyorum. Çünkü ben futbolu seviyorum. Gol atmayı seviyorum. Kazanmayı seviyorum. Daha yapacaklarım var..." cevabını verdi.

TALISCA ŞOV YAPTI

Al Nassr'ın Brezilyalı on numarası Anderson Talisca, Al Ahli maçıyla birlikte klasını yeniden kanıtladı. Al Taawoun maçını suskun geçen ve daha sonra 3 maçta kadroya dahil edilmeyen yıldız futbolcu, Al Raed mücadelesinin ardından Al Ahli'yi de boş geçmedi.

Cristiano Ronaldo bittin diyenlere cevap verdi Anderson Taliscadan inanılmaz performans

Al Raed maçında 1 gol ve 1 asist üreten Brezilyalı on numara, Al Ahli müsabakasını ise 2 gol ve 1 asistle tamamladı. Anderson Talisca bu sezon Suudi Arabistan Pro Lig'de 3 maçta 3 gol ve 2 asist üretme başarısı gösterdi.