Konferans Ligi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde favoriler açıklandı! Beşiktaş ve Fenerbahçe de listede

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde favoriler açıklandı! Beşiktaş ve Fenerbahçe de listede

22.09.2023 - 18:35 | Son Güncellenme:

Avrupa kupalarının en önemli organizasyonları arasında yer alan UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk favorileri açıklandı. Temsilcilerimiz Beşiktaş ve Fenerbahçe, açıklanan listede ilk 10'da kendilerine yer buldu.

UEFA Avrupa Konferans Liginde favoriler açıklandı Beşiktaş ve Fenerbahçe de listede

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ilk hafta maçları heyecanı dün gece sona erdi. Temsilcilerimiz Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de mücadele ettiği organizasyonda şampiyonluk favorileri netlik kazandı.

Haberin Devamı

Opta'nın verilerine göre hazırlanan Konferans Ligi'ni kazanma ihtimali en yüksek takımlar arasında Beşiktaş ile Fenerbahçe de yer aldı. İşte ayrıntılar...

F.BAHÇE GALİP BAŞLADI

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda Nordsjaelland ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, rakibi karşısında sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler, elemelerle birlikte şu ana kadar organizasyonda oynadığı 7 müsabakayı da galip tamamladı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun ikinci haftasında Spartak Trnava'ya konuk olacak.

UEFA Avrupa Konferans Liginde favoriler açıklandı Beşiktaş ve Fenerbahçe de listede

BEŞİKTAŞ, BELÇİKA'DAN PUANLA DÖNDÜ

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş, Club Brugge deplasmanında sahaya çıktı. Siyah-beyazlılar, Belçika temsilcisiyle oynadığı mücadeleden 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Haberin Devamı

Elemelerde oynadığı 6 maçı kazanan Beşiktaş, Club Brugge müsabakasını da kaybetmedi ve namağlup unvanını korudu. Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ikinci maçında Lugano ile karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa Konferans Liginde favoriler açıklandı Beşiktaş ve Fenerbahçe de listede

FAVORİLER BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup aşamasının başlamasının ardından Opta'nın verilerine göre turnuvanın favori takımları belli oldu. İşte temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da aralarında yer aldığı Konferans Ligi'ni kazanma ihtimali en yüksek 10 takım:

10 - Brighton (İngiltere)
9 - Club Brugge (Belçika)
8 - Dinamo Zagreb (Hırvatistan)
7 - Beşiktaş (Türkiye)
6 - Lille (Fransa)
5 - Gent (Belçika)
4 - Fiorentina (İtalya)
3 - Eintracht Frankfurt (Almanya)
2 - Fenerbahçe (Türkiye)
1 - Aston Villa (İngiltere)

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde favoriler arasında Türkiye, Belçika ve İngiltere'den ikişer takım yer aldı. Almanya, Fransa, İtalya ve Hırvatistan'dan ise birer temsilci favoriler arasında gösterildi.

Yazarlar