Dünyadan Futbol Cristiano Ronaldo'nun sırrı: Yüzük ve bileklik!

Cristiano Ronaldo'nun sırrı: Yüzük ve bileklik!

22.02.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Al Nassr'a transfer olduktan sonra tüm dikkatleri üzerine çeken dünya yıldızı Crsitiano Ronaldo, bunun yanında saha dışında yaptıkları ile de dikkat çekiyor. Kulübün beslenme uzmanı Jose Blesa, Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu ve sırrını açıkladı.

Cristiano Ronaldonun sırrı: Yüzük ve bileklik

Manchester United ile yollarını olaylı bir şekilde ayıran dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Al Nassr'a transfer olan Portekizli yıldız, futbol dünyasında büyük bir yankı oluşturmuştu. Al Nassr formasını giydiği günden beri performansı merakla beklenen Ronaldo, çıktığı maçlarda bu sorunun cevabını vermeye başlamış durumda. Kulübün beslenme uzmanı Jose Blesa, Ronaldo'nun Al-Nassr'a geldiği günden beri takıma vermiş olduğu katkıyla ilgili ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

TEK MAÇTA 4 GOL ATTI

Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 16. haftasında Al Nassr deplasmanda Al Wehda'ya konuk oldu. Oynanan maçta dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, attığı tam 4 gol ile takımını galibiyete taşıdı.

Cristiano Ronaldonun sırrı: Yüzük ve bileklik

SON MAÇTA KLAS ASİSTLER

Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 17. haftasında Al Taawon'u konuk eden Al Nassr, bu maçı 2-1'lik skorla kazandı. Ev sahibinin gollerini Ghareeb ve Madu atarken bu gollerin asistlerini ise Cristiano Ronaldo yaptı.

İşte kulüp beslenme uzmanı Jose Blesa, Ronaldo hakkında yaptığı açıklamalar...

Ronaldo'dan daha profesyonel birini göremediği dile getiren Blesa, "O, tarihin en iyi futbolcusu ya da en iyi iki futbolcusundan biri. Herkes gibi ben de onunla çalışmanın nasıl olacağından ve kulübün çok değişip değişmeyeceğinden emin değildim. Ancak ondan daha profesyonel bir futbolcu görmedim" dedi.

Haberin Devamı

Ronaldo ile çalışmanın harika olduğunu söyleyen beslenme uzmanı, "Onunla her konuşma bir öğrenme eğrisidir. Kendisiyle diyetini, bunun önemini nasıl anladığını ve performans için neler yaptığını konuştuk. İki dinlenme ölçer takıyor: yüzük ve bileklik. Bunun yanında antrenmana ilk gelen ve en son ayrılan Ronaldo. Onunla çalışmak harika" ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldonun sırrı: Yüzük ve bileklik

"ADETA BİR OKUL GİBİ"

Portekizli yıldızın etrafı için adeta bir okul olduğunu dile getiren Blesa, "Cristiano bana çok yardımcı oluyor, çünkü artık ona hiçbir şey öğretemiyoruz. Fakat o, etrafı için adeta bir okul gibi. Oyuncuların geri kalanı onun yaptığını yapıyor çünkü yaptığı her şey performansını geliştirmek için harika bir tercih. O burada olduğundan beri tüm oyuncular daha yoğun antrenman yaptı ve daha sıkı bir diyet izledi. Oyuncuları her gördüğümde vücutları neredeyse yüzde 90 oranında gelişti. Daha önce böyle bir şey görmemişim. Artık daha az yağları, daha çok kasları var ve tüm egzersizleri sıkı bir şekilde yapıyorlar" dedi.

5 MAÇTA 5 GOL

Manchester United ayrılığı sonrası Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, gösterdiği performans ile dikkat çekti. Suudi Arabistan temsilcisi ile 5 maça çıkan süperstar, söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsarken bunun yanında takım arkadaşlarına 2 kez asist yaptı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldonun sırrı: Yüzük ve bileklik