1.Lig Denizlispor revire döndü

Denizlispor revire döndü

16.12.2016 - 15:47 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig takımı Denizlispor, pazar günü deplasmanda oynayacağı zorlu Eskişehirspor maçına sıkıntılı gitti.

Denizlispor revire döndü

Sakatlıkları süren kaleci Necati ve Sankoh kadroda yer almazken, geçen hafta Ümraniyespor karşılaşmasında sakatlanan ikinci kaleci Zeki ile Zeki'nin yerine oyuna girdikten sonra yüzüne aldığı darbe ile çenesi çatlayan üçüncü kaleci Asil Kaan, son anda kafileye dahil edildi. İki file bekçisinin oynamama ihtimaline karşılık U21 takımının kalecileri Ali Rıza ile Ömer Eskişehir'e götürüldü. Son antrenmanda dizinden sakatlanan Ömer Alp ile ishal olduğu için idmana çıkamayan Cenk'in maç saatine kadar iyileşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Sankoh'un yerine sakatlıktan yeni çıkan Berkan'ı Eskişehir'e götüren Teknik Direktör Ali Tandoğan, kadro oluşturmada sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, tüm aksiliklere rağmen Eskişehirspor karşısına galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Tandoğan, Ömer Alp ve Cenk'i maça yetiştirmeye çalışacaklarını, kaleyi ise çenesindeki çatlağa rağmen genç Asil Kaan'a emanet edeceğini açıkladı. Bugün öğleden sonra karayoluyla Eskişehir'e hareket etti. Maçın galibiyet primi 100 bin lira olarak belirlenirken, futbolculara bugün 50 bin lira ödeme yapıldı.

Yazarlar