Skorer Deprem sonrası spor camiasından ortak mesaj! 'Geçmiş olsun'

Deprem sonrası spor camiasından ortak mesaj! 'Geçmiş olsun'

04.03.2024 - 22:08 | Son Güncellenme:

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen deprem sonrası spor camiasından peş peşe geçmiş olsun mesajları geldi.

Deprem sonrası spor camiasından ortak mesaj Geçmiş olsun

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen 4.9'luk deprem sonrası spor camiasından art arda geçmiş olsun mesajları yayımlandı.

Resmi siteler ve sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar şu şekilde:

Beşiktaş: Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını diliyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Fenerbahçe: Merkez üssü Çanakkale olan, İstanbul ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Galatasaray: Merkez üssü Çanakkale'nin Yenice ilçesi olan depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Adana Demirspor: Çanakkale’nin Yenice ilçesinde meydana gelen ve İstanbul’da da hissedilen depremin can ve mal kaybına neden olmamasını diliyor, vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Ankaragücü: Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremin can ve mal kaybına neden olmamasını diliyoruz. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İstanbulspor: Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını diliyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Fatih Karagümrük: Merkez üssü Çanakkale olan depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Adanaspor: Merkez üssü Çanakkale'nin Yenice ilçesi olan depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Manisa FK: Merkez üssü Çanakkale olan, İstanbul ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Altay: Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını diliyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bursaspor: Merkez üssü Çanakkale olan ve şehrimizde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

AFAD AÇIKLADI

AFAD verilerine göre saat 21.38'de Çanakkale Yenice merkezli 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 10.44 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, İstanbul ve çevre illerde de hissedildi.