Galatasaray Didier Drogba'dan Icardi iddiası! 'Türkiye benim ülkem'

Didier Drogba'dan Icardi iddiası! 'Türkiye benim ülkem'

24.08.2023 - 15:52 | Son Güncellenme:

Galatasaray'a Sneijder ile birlikte transfer olan Didier Drogba, sarı-kırmızılı kulüple bağını hiç koparmadı. Fildişi Sahilleri futbolcusu Drogba, Icardi hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Didier Drogbadan Icardi iddiası Türkiye benim ülkem

Galatasaray'ın eski futbolcusu Didier Drogba eski kulübü hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı kulüple bağını hiç koparmayan Drogba, Icardi ile ilgili konuştu.

Haberin Devamı

ZAHA TRANSFERİNDE YARDIMCI OLDU
Didier Drogba, vatandaşı Wilfried Zaha'nın Galatasaray'ı tercih etmesinde büyük rol oynadı. Fildişi Sahili'ni efsane ismi Drogba, Galatasaray'la ilgili olarak Zaha çok detaylı bilgiler verdi.

TARAFTARI ANLATTI
Sarı-kırmızılı takımdaki taraftar desteğinden bahseden Drogba, Galatasaray'a imza atması halinde ikon oyunculardan biri olacağını dile getirdi.

İKNA OLDU
Wilfired Zaha, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne gitme ihtimalinin olması ve Drogba'nın anlattıklarından sonra sözleşmenin altına imza atmaya karar verdi.

GALATASARAY'DA BİR ÖMRE YETECEK HATIRAM VAR
Drogba, Libre'ye verdiği görüntülü röportajda Galatasaray ve geçirdiği yıllar hakkında samimi sözler sarf etti. Yıldız isim şunları söyledi: Galatasaray'da sadece bir buçuk yıl geçirdim ama tüm ömre yetecek kadar hatıra biriktirdim.

Haberin Devamı

'ICARDI İLE BERABER OYNADIĞIMIZI DÜŞÜNÜN'
Icardi ve benim Galatasaray'da beraber oynadığımızda neler olacağını düşünün!

Didier Drogbadan Icardi iddiası Türkiye benim ülkem

'TÜRKİYE BENİM ÜLKEM'
Galatasaray, kalbimde her zaman özel bir yere sahip olacak. Galatasaray benim kulübüm, İstanbul benim şehrim, Türkiye benim ülkem. Ve ben her zaman bir elçi gibi davranacağım."

CHELSEA'Yİ ELEŞTİRMİŞTİ
Geçen sezon yaptığı transferlerle dikkat çeken Chelsea umduğu başarıyı bulamamıştı. Drogba verdiği demeçte eski kulübünü tanıyamadığını söylemişti: "Kulübümü artık tanıyamıyorum. Bu, benim bildiğim Chelsea değil. Yeni bir kulüp sahibi ve yeni bir kulüp vizyonu var. Tabii ki doğal olarak Abramovich dönemi ile kıyas yapıyoruz, o dönem kulübün bir klası vardı. O zaman da çok oyuncu alınmıştı ama zekice tercihler yapılmıştı. Petr Cech, Andriy Shevchenko, Herman Crespo, Micheal Essien, Didier Drogba, Florent Malouda gibi oyuncular alınmıştı"