Fenerbahçe Diego Lugano'dan Fenerbahçe'nin yıldızına Alex benzetmesi! 'Yeteneğini sahaya yansıttı'

Diego Lugano'dan Fenerbahçe'nin yıldızına Alex benzetmesi! 'Yeteneğini sahaya yansıttı'

22.11.2021 - 10:47 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'a konuk oldu. Karşılaşma sarı-lacivertlilerin 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Diego Lugano, mücadelenin ardından beIN Sports'a konuk oldu. Lugano, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunu Alex de Souza'ya benzetti. İşte Diego Lugano'nun Galatasaray - Fenerbahçe derbisi değerlendirmesi...

Diego Luganodan Fenerbahçenin yıldızına Alex benzetmesi Yeteneğini sahaya yansıttı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Nef Stadyumu'ndaki derbiyi 90+4'üncü dakikada atılan golle sarı-lacivertliler kazandı. Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Diego Lugano mücadelenin ardından beIN Sports'a konuştu. Lugano, Fenerbahçe'nin yıldızını Alex de Souza'ya benzetti. İşte Uruguaylı'nın çarpıcı açıklamaları...

Haberin Devamı

BERKE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Fenerbahçe'de başarılı kurtarışlarıyla dev maça damga vuran Berke Özer, derbinin bitiş düdüğünün ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Genç eldiven yaptığı açıklamada "İki tane serum aldım. Ateşim vardı, hastaydım. Yalnızca bir gün antrenmana çıkarak derbide görev aldım. Bu atmosferde olabilmek önemliydi. Buraya galibiyet için geldik ve aldık da. Çok şükür bu hayalimizi gerçekleştirdik" dedi.

CRESPO GOLDEN SONRAKİ ANLARI ANLATTI

Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de galibiyet golünü atan Miguel Crespo, açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, "Bu büyük kulüpteki ilk golümü attığım için çok mutluyum. 3 puan bizim için çok önemliydi. Kötü sonuçlar alıyorduk. İyi çalışıyorduk. Bir gün bu sonuçların döneceğini biliyorduk. Çok önemli bir goldü. Çok sevindim. İçimdeki mutluluğu dışarı vurdum. Yapmamız gereken konsantrasyonu bozmadan böyle devam etmek" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'YETENEĞİNİ SAHAYA YANSITTI'

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Diego Lugano maçın ardından beIN Sports'ta şu şekilde konuştu: "Klas bir oyuncu olan Mesut Özil'in hakkını yemeyelim. Çok güzel bir gol attı. Fiziksel olarak en üst seviyede değil ama yeteneğini sahaya yansıttı. Bazı oyuncular için taktik önemli değil. Top gelir ve golünü atar. Mesut Özil işte böyle bir oyuncu."

'ALEX BU TİP MAÇLARDA SAHNEYE ÇOK ÇIKTI'

"Alex de Souza bu tip maçlara sahneye çok çıktı. 2 kere dokunurdu ama 1'i gol olurdu. Mesut Özil de böyle bir oyuncu. İlk yarıda İrfan Can Kahveci en iyisiydi Fenerbahçe'nin. Mesut Özil ilk yarıda bir kez oyuna girdi ve gol oldu. Onun burada olmasının ne kadar faydalı olduğunu da gördük."

'BECERİSİNİ ORTAYA KOYDU'

"İrfan Can Kahveci ilk yarı çok iyiydi. Fenerbahçe'nin en zor zamanlarında ağırlığını koydu. Mental olarak takımının en çok zorlandığı anlarda çok iyi bir pas attı, becerisini ortaya koydu ve asisti yaptı. 1 oyuncu bazen takımın kaderini değiştirir. Çok yorgun çıkmıştır maçtan. Kahramanlık sergiledi. Yeteneklerini pozitif şekilde sahaya yansıttı."

Haberin Devamı

'F.BAHÇE HAK ETTİĞİ BİR ZAFER ALDI'

"Ben kendimi çok iyi hissediyorum. Çok mutluyum. Fenerbahçe taraftarlarını tüm kalbimle selamlıyorum. Hepsi bu gece bu galibiyetin keyfini çıkarmalı. Bize çok büyük saygı ve sevgi gösterdiler burada. Çok teşekkürler. Fenerbahçe hak ettiği bir zafer aldı. Keyfini sürmeliler."

'İYİ BİR TAKTİK SEÇMİŞ'

"İkinci kez bu stada geldim. İkisinde de kazandık. Lig için bu maç bir kırılma anıydı. Fenerbahçeli oyuncular akıl koydular oyuna. Teknik direktör de iyi bir taktik seçmiş. Gördüğünüz gibi golü atan Mesut Özil ve Miguel Crespo çok iyiydi."

'BENCE FAUL YOKTU'

"Çok memnunun. Galatasaray'ın golünde bence faul yoktu. Sonrasında bir faul olabilir. Atılan Marcel Tisserand'ın pozisyonunda da kırmızı kart yoktu. Hakemler iki takıma da hatalar yaptılar. Sonuç haklı bir sonuçtu. Fenerbahçe için çok önemliydi."

'HATADAN SONRA BİR DİĞER HATA GELDİ'

"Bence de her zaman ceza sahası içinde temas, kontak olur her zaman. Faul çalınacak bir temas olduğunu düşünmüyorum. Faul değildi. Öncesinde de faul yoktu ama. Kırmızı kart olacak bir pozisyon da değildi. Bir hatadan sonra bir diğer hata geldi."

Haberin Devamı

'BÜYÜK HATAYDI'

"Maçtan önce en önemli şey ruhlarını koymalarıydı. Biraz da öyle oldu. Fenerbahçe çok fazla problemlerle karşılaştı ilk yarıda. Galatasaray'ın golü geldi. Galatasaray oyunu genişleterek oynadı. Aslında 1-0'dan sonra Galatasaray boş alanlardan faydalanamadan beraberlik oldu. Galatasaray ikinci golü de atabilirdi. O kadar açılması da defansın büyük hataydı."

'10 PUANA BEDEL'

"Skor eşitlendi. Fenerbahçe maçı bırakmak istemedi. Teknik direktör açısından büyük bir maçtı. Miguel Crespo ve Diego Rossi'nin ikili oyunu golden önce çok çok iyiydi. Diego Rossi çok çok hızlı bir oyuncu. Onu durdurmakta zorluk çekeceklerini düşünmüştüm. Çok geç girdi. Erken girse daha çok problem yaratabilirdi. Yine de 1 asistle yaratıcılığını ortaya koydu. Bu galibiyet 3 değil 10 puana bedel Fenerbahçe için. Bu inanılmaz bir derbi."

Yazarlar