Fenerbahçe Dinamo Kievli oyunculardan Fenerbahçe yorumu! 'Aklımız şu anda savaşta'

Dinamo Kievli oyunculardan Fenerbahçe yorumu! 'Aklımız şu anda savaşta'

18.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı Dinamo Kiev'de Denis Antyukh ile Oleksandr Karavaev açıklamalarda bulundu. Rusya'nın işgali nedeniyle uzun süredir futboldan uzak kalan Ukrayna temsilcisinde oyuncular çarpıcı ifadeler kullandı. Dinamo Kiev'in tecrübeli futbolcusu "Aklımız şu anda savaşta" dedi.

Dinamo Kievli oyunculardan Fenerbahçe yorumu Aklımız şu anda savaşta

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Fenerbahçe'nin rakibi Dinamo Kiev oldu. Rusya'nın işgali sonrası maçın Ukrayna dışında oynanacağı öğrenilirken Dinamo Kiev'de Oleksandr Karavaev ile Denis Antyukh açıklamalarda bulundu. Ukrayna ekibinde yıldızlar çarpıcı sözler kullandı.

Haberin Devamı

KİEV STAT ARIYOR

Ukrayna'da yaşanan savaş nedeniyle Dinamo Kiev kulübü yetkilileri harekete geçti. Dinamo Kiev kurmaylarının Polonya'da uygun bir stat tespit etmek üzere görüşmelere başladı. İki takım arasındaki ilk maç 19-20 Temmuz'da ikinci müsabaka ise 26-27 Temmuz'da oynanacak.

YABANCI KRİZİ

Sarı-lacivertlilerin UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibinde yabancı oyuncular da takımdan ayrıldı. Carlos de Pena ile Vitinho'nun geri dönmesinin beklenmediği Dinamo Kiev'de diğer yabancı futbolcular konusundaki belirsiz süreç de devam ediyor.

Dinamo Kievli oyunculardan Fenerbahçe yorumu Aklımız şu anda savaşta

"ELEME MAÇLARINDA HER ŞEY OLABİLİR"

Dinamo Kiev forması giyen Oleksandr Karavaev, Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki Fenerbahçe kurasını değerlendirdi.

2016-2017 sezonunda Fenerbahçe forması giyen 30 yaşındaki futbolcu, maçların zor geçeceğini belirterek, "Fenerbahçe, Türkiye'nin en iyi kulüplerinden biri. Geçen sezonu ikinci sırada tamamladı ve takım şu an yükselişte. Takımların tur şansını değerlendirilebilir ama eleme maçlarında her şey olabilir" dedi.

Haberin Devamı

Ajax'ın Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıktığı 2018-2019 sezonundan örnek veren Karavaev, "Ajax, o sezona eleme turlarında başladı, birçok takım onları zayıf olarak görüyordu çünkü çok fazla genç oyuncuları vardı. Ancak Ajax, daha sonra sonuçları aldı ve Avrupa'da kendisini kanıtladı" değerlendirmesini yaptı.

Dinamo Kievli oyunculardan Fenerbahçe yorumu Aklımız şu anda savaşta

"İSTANBUL'DAKİ MAÇ ZOR GEÇECEKTİR"

Fenerbahçe dönemi için de konuşan tecrübeli futbolcu, "Fenerbahçe'de oynadığım dönemde fazla forma şansı bulamadım ama hazırlık maçında sahaya çıktığımda alkışlandım. Türkiye'de yarım sezon kaldım, taraftarlar çok tutkulu. İstanbul'daki maç zor geçecektir" sözlerini kullandı.

Karavaev, son olarak, Fenerbahçe eşleşmesi için, "Fenerbahçe, kurada çekebileceğimiz en güçlü takımlardan biriydi" şeklinde konuştu.

"TÜM TAKIMLAR İYİ SEVİYEDE"

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi rakibi Dinamo Kiev'in kanat oyuncusu Denis Antyukh, açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile ilgili değerlendirmelerde bulunan genç oyuncu yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe çok iyi bir takım, geçen yaz onlarla yaptığımız dostluk maçını hatırlıyorum. Türkiye Ligi güçlü bir lig. Tüm takımlar iyi seviyede" dedi.

Haberin Devamı

Dinamo Kievli oyunculardan Fenerbahçe yorumu Aklımız şu anda savaşta

"AKLIMIZ ŞU ANDA SAVAŞTA"

Futbola odaklanamadıklarını belirten Antyukh, "Aklımız şu anda savaşta. Ülkenin kaderini değiştirmek zor. Elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncu son olarak, İsviçre'de iki hazırlık maçı yapacaklarını belirterek yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini sözlerine ekledi.

Jorge Jesus, Fenerbahçe'de: 2013'ten bugüne uzanan hikaye

Yazarlar