Galatasaray Galatasaray'da Pasquele Sensibile ayrıldı! Sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

Galatasaray'da Pasquele Sensibile ayrıldı! Sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

17.06.2022 - 18:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda büyük umutlarla göreve getirilen Pasquale Sensibile ile vedalaşıldı. Tecrübeli futbol adamının sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Galatasarayda Pasquele Sensibile ayrıldı Sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

Galatasaray Kulübü'nde flaş bir ayrılık yaşandı. Sarı-kırmızılılarda Şubat 2022'de göreve getirilen Pasquale Sensibile ile yolların ayrıldığı ortaya çıktı. Tecrübeli futbol adamının sözleşmesindeki madde belli oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

TORRENT SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Sarı-kırmızılılardaki geleceği merak konusu olan Domenec Torrent açıklamalarda bulundu. Habertürk'e konuşan İspanyol teknik direktör çarpıcı ifadeler kullandı. Dursun Özbek ve yönetiminden kimsenin kendisiyle temas kurmadığını belirten Domenec Torrent, "Yeni yönetimden kimse beni aramadı. Ben göreve devam edecek gibi çalışmalarımı sürdürüyorum. Umarım kısa sürede yeni yöneticilerle konuşma şansım olur" dedi.

CENK ERGÜN GÖREVE GETİRİLECEK

Öte yandan sarı-kırmızılılarda Pasquale Sensibile'den boşalan göreve Cenk Ergün'ün getirileceği öğrenildi. Futbol yapılanmasını baştan aşağı değiştirmek isteyen Dursun Özbek ve kurmaylarının Cenk Ergün dışında Türk futbolunu bilen bir ismi daha futbol yapılanmasına dahil edeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Pasquele Sensibile ayrıldı Sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

G.SARAY'DA 3 TEKNİK ADAMLA ÇALIŞTI

Dursun Özbek'in Galatasaray'daki ilk başkanlık döneminde sarı-kırmızılı kulüpte görev alan Cenk Ergün; Gomis, Belhanda, Garry Rodrigues, Maicon, Nagatomo, Fernando, Badou Ndiaye, Serdar Aziz, Mariano, Feghouli gibi isimleri takıma kazandırdı. Cenk Ergün, Galatasaray'da Igor Tudor, Fatih Terim ve Jan Olde Riekerink gibi isimlerle de görev yaptı.

SENSİBİLE BÜYÜK UMUTLARLA GELMİŞTİ

Galatasaray'da Burak Elmas ve kurmaylarının büyük umutlarla Şubat 2022'de göreve getirdiği Pasquale Sensibile bir türlü istenilen seviyeye gelemedi. Sarı-kırmızılılarda sportif direktör olarak kısa bir süre görev alan tecrübeli futbol adamının takıma veda ettiği ortaya çıktı.

Galatasarayda Pasquele Sensibile ayrıldı Sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

SÖZLEŞMESİNDE ÖZEL MADDE

Dursun Özbek ve kurmaylarının devam etmek istemediği İtalyan sportif direktörün sözleşmesindeki özel madde belli oldu. Ajansspor'un haberine göre; Pasquaele Sensibile ile Galatasaray arasındaki sözleşmede "Burak Elmas giderse yollar ayrılır" maddesi yer alıyordu. Burak Elmas'ın yerine başkanlık görevine Dursun Özbek'in gelmesi sonrası bu madde yürürlüğe girdi.

Galatasarayda Pasquele Sensibile ayrıldı Sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

TAZMİNAT ÖDENMEYECEK

Sarı-kırmızılıların tecrübeli futbol adamınına herhangi bir tazminat bedeli ödemeyeceği vurgulandı. 50 yaşındaki sportif direktör kariyerinde daha önce Novara, Sampdoria, Matova, Roma, Trapani ve Alessandria'da görev aldı. Süper Lig devine veda etmeden önce açıklamalarda bulunan Pasquale Sensibile şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Yeni yönetimden kimse bana ulaşmadı. 4 aydır da kulüpten kimseyle transfer işleriyle ilgili bir şey konuşmadım.

Di Maria'nın PSG'ye inanılmaz vedası

Yazarlar