Fenerbahçe Dinamo Zagreb'ten Livakovic açıklaması! Fenerbahçe'yi kızdıran sözler

Dinamo Zagreb'ten Livakovic açıklaması! Fenerbahçe'yi kızdıran sözler

23.08.2023 - 15:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb ile anlaşma sağladığı Dominik Livakovic'in bugün İstanbul'da olması bekleniyordu. Dinamo'nun teknik direktörü Jakirovic, Dominik Livakovic ile ilgili çok çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Dinamo Zagrebten Livakovic açıklaması Fenerbahçeyi kızdıran sözler

Fenerbahçe'nin transferi için Dinamo Zagreb ile anlaşma sağladığı Dominik Livakovic'in bugün akşam saatlerinde İstanbul'da olması bekleniyordu. Livakovic'in İstanbul'a gelişi ertelendi. Dinamo Zagreb Teknik Direktörü Sergej Jakirovic, Livakovic hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

BUGÜN İSTANBUL'DA OLMASI BEKLENİYORDU

Haftalarca süren pazarlıklar ve bekleyişin ardından Dominik Livakovic’in bugün İstanbul’da olması bekleniyordu. Hırvat basınına yansıyan son haberlere göre Dinamo Zagreb, 28 yaşındaki kaleciye kalması için önce zam yapmayı, ardından en azından ocak ayına kadar kalmasını teklif etti. Ancak Livakovic’in kesin bir şekilde Fenerbahçe’ye gitmek istediğini söylemesinin ardından iki kulüp, 9+1 milyon Euro’ya anlaşma sağladı.

Hırvatistan'da yayın yapan 24sata, Fenerbahçe'nin Dominik Livakovic için Keylor Navas ve David De Gea'yı reddettiğini iddia etti. Haberde Fenerbahçe'nin uzun süredir transferi için Dinamo Zagreb ile görüştüğü Livakovic'i renklerine bağladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Dinamo Zagrebten Livakovic açıklaması Fenerbahçeyi kızdıran sözler

FENERBAHÇE'NİN PLANLARI ALT ÜST OLDU

Konferans Ligi Play-Off turu için UEFA’ya kadrolar bildirildi. Ancak ilk maçtan önceki gece saat 00.00’a kadar (Avrupa merkez saat dilimine göre) listede iki değişiklik yapılabiliyor. Sarı-Lacivertliler’in hedefi, bu hamleyi yaparak Livakovic’i Twente eşleşmesi için UEFA’ya bildirilen kadroya dahil edebilmekti fakat bu mümkün olmayacak.

DINAMO ZAGREB'DEN FENERBAHÇE'Yİ KIZDIRAN AÇIKLAMA

Dinamo Zagreb Teknik Direktörü Sergej Jakirovic gündeme dair basın toplantısı düzenledi. Jakirovic, Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Livakovic'in Sparta Prag ile yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında saha olacağını duyurdu. Jakirovic takımdan ayrılması beklenen futbolcular ve Livakovic hakkında "Burada bizimle birlikteler, sanki kalacaklarmış gibi antrenman yapıyorlar. Biz normal bir maça hazırlanıyoruz, oynayacaklar. Yeni bir başlangıca hevesli olabileceklerinin farkındayım ama hâlâ bizimle buradalar.  Bu aynı zamanda bir geçiş dönemi de olabilir. Livakovic burada. Yarın kalede olmasını bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Dinamo Zagrebten Livakovic açıklaması Fenerbahçeyi kızdıran sözler

SPARTA PRAG MAÇLARI İÇİN ÖZEL TALEP

Bu açıklamanın ardından Dinamo Zagreb'in Livakovic'i Sparta Prag ile oynanacak iki maçta oynatarak, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istediği ve ondan sonra Hırvat kalecinin Fenerbahçe'ye gitmesine izin vereceği ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb'in bu talebi karşısında nasıl cevap vereceği merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Öte yandan kısa bir süre önce Hırvat basını, Fenerbahçe'nin Dominik Livakovic için Dinamo Zagreb'e 9+1 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini ve Sarı-lacivertlilerin, Hırvat kaleciyle 4+1 yıllık sözleşme imzalayacağını duyurdu.

LIVAKOVIC'IN TÜRKİYE'YE GELİŞİ ERTELENEBİLİR

Hırvat kalecinin bugün akşam saatlerinde İstanbul'da olması bekleniyordu fakat Dinamo Zagreb'in Sparta Prag maçı için özel talebi sonrası Fenerbahçe'den yanıt bekleniyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, Dinamo Zagreb’in talebini kabul ederse, Dominik Livakovic’in bugün yapılması planlanan uçuşu 48 saat ertelenecek.

Habere göre Dominik Livakovic’in otel rezervasyonu bugüne yapıldı. Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'in talebini kabul ederse otel rezervasyonu da ileri bir tarihe alınacak.

Dinamo Zagrebten Livakovic açıklaması Fenerbahçeyi kızdıran sözler