Galatasaray Dortmund, Galatasaray'a rakip oldu! Ranocchia'yı istiyorlar

Dortmund, Galatasaray'a rakip oldu! Ranocchia'yı istiyorlar

21.01.2014 - 13:00 | Son Güncellenme:

Borussia Dortmund, Inter'in başarılı savunma oyuncusu Andrea Ranocchia'nın transferi için harekete geçti. Yıldız futbolcuyu Galatasaray'ın hocası Mancini'nin de kadrosunda görmek istediği belirtiliyor.

Dortmund, Galatasaraya rakip oldu Ranocchiayı istiyorlar

Bu sezon savunma bölgesinde yaşanan sakatlık sorunlarından fazlasıyla etkilenen Borussia Dortmund, Inter forması giyen Andrea Ranocchia'nın transferi için girişimlere başladı.

Haberin Devamı

Sky Sport Italia'nın haberine göre Alman devi, Ranocchia için yaklaşık 10 milyon euroluk bir bonservis bedeli isteyen Inter'e önümüzdeki günlerde ilk resmi teklifini sunacak.

Haberde 25 yaşındaki başarılı oyuncunun da Borussia Dortmund'a gitmek için istekli olduğu kaydedildi.

Hatırlanacağı üzere İtalyan medyası geçtiğimiz günlerde Ranocchia ile Galatasaray'ın da yakından ilgilendiğini ileri sürmüştü.

Takımdan ayrılması bekleniyor, Galatasaray da devrede

Serie A'da 14 maçta forma giyen ancak Walter Mezzari'nin hâlâ ilk 11'e koymaktan imtina ettiği Ranocchia'nın kiralık ya da satılık olarak gitmesi muhtemel.

2010'da Genoa'da 19 milyon Euro'ya transfer edilen yıldız oyuncuyu Mancini'nin çok istediği, hatta ne pahasına olursa olsun savunma oyuncusunun kadroya katılmasını yönetime salık verdiği gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Mancini'nin Inter'deki bağlantılarını kullanarak, Galatasaray'ın kadrosuna bu yıldızı katması için elinden geleni yaptığı iddia ediliyor.