Galatasaray ÖZEL | Dursun Özbek'ten Fenerbahçe iddiası: Son maçtan evvel biter bu iş

ÖZEL | Dursun Özbek'ten Fenerbahçe iddiası: Son maçtan evvel biter bu iş

04.05.2023 - 12:43 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek son maç hakkında iddialı bir açıklamada bulundu.

ÖZEL | Dursun Özbekten Fenerbahçe iddiası: Son maçtan evvel biter bu iş

Süper Lig'de Başakşehir ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, şampiyonluk yolundaki Fenerbahçe ile ilgili soruya cevap verdi.

Haberin Devamı

TARAFTARA AÇIK İDMAN
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında pazartesi günü evinde Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına taraftara açık yaptığı antrenmanla dün başladı.

Antrenmanı yaklaşık 2 bin Galatasaraylı taraftar takip etti. Tesisleri tamamen dolduran taraftarlardan bazıları antrenmanı ağaçlardan izledi. Tezahüratlar yapıp, meşaleler yakarak takıma moral veren taraftarlar, futbolcuları ve Okan Buruk'u tribünlere çağırdı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Beşiktaş derbisinde hata yapan Sergio Oliveira'yı tribüne ilk olarak çağırarak moral verdi. Galatasaraylı taraftarlar ayrıca antrenman sonunda takıma baklava ikram etti.

DURSUN ÖZBEK VE ERDEN TİMUR'A YOĞUN İLGİ
Antrenmanı Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Taraftarlar ayrıca Dursun Özbek ve Erden Timur'a sevgi gösterilerinde bulunurken, önce Özbek'i, daha sonra da Timur'u tribünlere çağırdı. Antrenmanda Başkan Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular, basın mensuplarına birlikte poz verdi.

Haberin Devamı

DURSUN ÖZBEK: 'SON MAÇTAN ÖNCE BİTER BU İŞ"
Daha sonrasın 69. kez düzenlenen Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül törenine katılan başkan Dursun Özbek çıkışta Skorer'in sorularını yanıtladı. Gece hakkında konuşan Özbek, Fenerbahçe ile yapılacak son maçla ilgili önemli bir iddiada bulundu.

"Basına ve taraftara açık idman yaptınız. Şampiyonluk için ince hesaplar var. Fenerbahçe son maç Buraya kadar gelir mi?" Sorusuna başkan Özebek: "Son maçtan önce biter bu iş" yanıtını verdi.

"İYİ SEÇİMLER YAPILMIŞ"
"Her zaman çok önemli işler yapıyor Milliyet, spor dünyasından özellikle. 69 sene aynı ödül törenini yapabilmek çok büyük başarı. profesyonel ve amatör sporlara büyük destek veriyor. İyi seçimler yapılmış. Türk sporunun nerelere geldiği bu tip ödül törenlerinde belli oluyor. Bütün Milliyet ailesine selamlarımı gönderiyorum."

 

ÖZEL | Dursun Özbekten Fenerbahçe iddiası: Son maçtan evvel biter bu iş

Yazarlar