E-Spor E-Spor Ligi'nde final heyecanı

E-Spor Ligi'nde final heyecanı

01.06.2018 - 12:56 | Son Güncellenme:

Mart ayında başlayan turnuvalar ile Türkiye'deki PUBG ve eSpor severlerle buluşan 'LG PUBG TAMGAME' ligi için büyük finale sayılı günler kaldı.

E-Spor Liginde final heyecanı

Türkiye, Azerbaycan ve Arap Ülkelerinden katılan 400 takım ve 1600 oyuncunun 3 ay boyunca mücadele ettiği turnuvaların ardından, Haziran ayındaki finaller için 72 takım belirlendi. Finale belirlenen takımlar içersinde Mısır'dan da bir takım yer alıyor. 15- 35 yaş aralığındaki oyunculardan oluşan takımların, final için iddialı olan ve ön plana çıkanları ise: Türkiye'den Team Bosphorus ve Royal Bandits oldu.

Haberin Devamı

Aylık elemeler ve derecelere göre belirlenen 60 takım ve eSpor dünyasından davet edilen 12 ünlü takım, 2-3 ve 9-10 Haziran'da yapılacak online maçlarda mücadele edecekler. Davet ile Haziran ayındaki elemelere dahil olan eSpor dünyasının ünlü takımlar ise şöyle: HWA Gaming, Team Ready, Oyun Hizmetleri, Gaz Gezenler, Team Bosphorus, Goblin Esports, Royal Bandits, Youth Crew, WEAS, Apophis Team, The Jager ve Mod-Z

Sıralamada ilk 20 içinde yer alacak takımlar, 23 Haziran Cumartesi Volkswagen Arena'da gerçekleşecek 'LG PUBG TAMGAME Ligi Büyük Finali'nde oynamaya hak kazanacak ve şampiyonluk için mücadele edecekler.