Voleybol Ebrar Karakurt'tan Vargas ve Santarelli sözleri: Benim gibi çılgın biri

Ebrar Karakurt'tan Vargas ve Santarelli sözleri: Benim gibi çılgın biri

31.08.2023 - 15:28 | Son Güncellenme:

Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale yükselen Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt, İtalya maçı öncesi Santarelli ve Vargas sorularına yanıt verdi.

Ebrar Karakurttan Vargas ve Santarelli sözleri: Benim gibi çılgın biri

Avrupa Şampiyonası'nda Filenin Sultanları fırtına gibi esmeye devam ediyor. Çeyrek finalde Polonya ile karşılaşan Sultanlar sahadan 3-0 galip ayrıldı ve adını yarı finale yazdırdı. Millilerin rakibi Fransa'yı eleyen İtalya oldu. Ebrar Karakurt, İtalya maçı öncesi CEV'e röportaj vererek Santarelli ve Vargas ile ilgili soruları cevaplandırdı

Haberin Devamı

POLONYA'NIN KABUSU OLDUK
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Polonya'yı üst üste 4. kez elemeyi başardı. Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda Polonya'yı 2017'de play-off, 2019'da yarı final, 2021 ve 2023'te ise çeyrek finalde eleme başarısı gösterdi.

VARGAS ÖNE ÇIKTI
Yarı finale kalan Sırbistan, İtalya, Türkiye ve Hollanda takımları arasında hücum istatistiği en yüksek olan oyuncu Melissa Vargas oldu. VNL'de MVP seçilen Vargas, Avrupa Şampiyonası'nda yüzde 62 ile hücum etti. Sırbistan'ın yıldızı Boskovic 61.7 ile onu takip etti. Antropova ise yüzde 55.3 ile 3. sırada yer aldı.

EBRAR'DAN ANTROPOVA MESAJI
Ebrar Karakurt, diğer takımların oyuncularıyla beraber CEV'e röportaj verdi. VNL'de İtalya'ya karşı iki kez 3-0'lık galibiyet aldınız. Avrupa Şampiyonası'nda yine 3-0 mı?" sorusuna Ebrar Karakurt: "(Gülerek) Hayır. Biraz daha zor olacak. Yeni bir oyuncuları (Antropova'yı kast ederek) var." yanıtını verdi.

Haberin Devamı

VNL ŞAMPİYONLUĞUNU UNUTMAK ZORUNDAYIZ
VNL şampiyonluğu size güven veriyor mu?
Ebrar: ''Hayır çünkü her zaman bunu unutmak zorunda olduğumuzu kendi aramızda konuşuyoruz. İtalya'ya odaklanmak zorundayız. Milletler Ligi'nde tam kadro değillerdi. Şimdi biz de onlar da tam kadro. Kazanmayı istiyoruz ama onların kalitesinin de farkındayız. İtalya'da oynadım; nasıl çalıştıklarını, kazanmak için kendilerini zorladıklarını biliyorum. Biz de zorluyoruz. Seyircilere güzel bir maç izletmek istiyoruz. İyi bir mücadele olacak.''

Ebrar Karakurttan Vargas ve Santarelli sözleri: Benim gibi çılgın biri

"SANTARELLI BENİM GİBİ ÇILGIN BİRİ"
Biz her zaman iyi koçlarla çalıştık: Önce Giovanni ile şimdi Santarelli'yle çalışıyoruz. Onlar harika koçlar. Onlarla çalışma fırsatı bulduğum için şanslı hissediyorum. Santarelli benim gibi çılgın biri, takıma sürekli pozitif enerji veriyor.

"SMAÇÖR OYNAMAK DAHA İYİ"
"Smaçör oynamak çapraz oynamaktan daha iyi. Çünkü sorumluluğun azalıyor. Servis karşıladığında eğlenceli ama karşılayamadığında işler karışıyor. Pozisyon değişimimle ilgili mutluyum, bununla ilgili kötü bir şey söylemem. En iyimi vermeye çalışıyorum."

VARGAS'A İHTİYAÇ DUYUYORDUK
Melissa Vargas hakkında ise şu sözleri kullandı: "O mükemmel. Onu seviyorum. Bence ona ihtiyaç duyuyorduk. Onun enerjisi, agresifliği, gücü harika. Birlikte iyi bir arkadaşlık kurduk her şey harika gidiyor."

Haberin Devamı

SANTARELLI: EBRAR İLE GURUR DUYUYORUM
Daniele Santarelli ise organizasyon basın toplamtısında Ebrar Karakurt için açıklama yaptı: "Ebrar ile çok gurur duyuyorum, harika bir iş çıkarıyor, takım için oynuyor. Pozisyonu tamamıyla değiştirdi. o bizim için çok iyi bir oyuncu ama sadece oyun olarak değil ayrıca enerji olarak. Çok özel bir oyuncu. Ona koçluk yaptığım için mutluyum. Ancak sadece onun hakkında konuşmak istemiyorum, bu takımda herkes harika bir insan, harika bir oyuncu. Böyle bir oyuncu havuzunu bulmak kolay değil."

Ebrar Karakurttan Vargas ve Santarelli sözleri: Benim gibi çılgın biri