Fenerbahçe Enner Valencia ile anlaşma sağlandı! Fenerbahçe'de bir yıldız daha yeni sözleşme imzalıyor

Enner Valencia ile anlaşma sağlandı! Fenerbahçe'de bir yıldız daha yeni sözleşme imzalıyor

23.04.2023 - 13:21 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Enner Valencia'nın sarı-lacivertli kulüp ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Fenerbahçeli kurmayların Ekvadorlu futbolcu ile anlaşma sağladığı öğrenilirken, öte yandan bir yıldız futbolcu ile daha anlaşıldığı kayda geçti.

Enner Valencia ile anlaşma sağlandı Fenerbahçede bir yıldız daha yeni sözleşme imzalıyor

Bu sezon Fenerbahçe forması ile attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Enner Valencia, ligde gol krallığında zirvede yer alıyor. Ekvadorlu oyuncunun kulüp ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Fenerbahçeli kurmaylar, Valencia ile anlaşma sağlarken bunun yanında yıldız futbolcu ile de masaya oturduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

EN İYİ SEZONUNU YAŞIYOR

Enner Valencia bu sezon Fenerbahçe'de 40 resmi maçta forma şansı buldu. 33 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda rakip fileleri 31 kez havalandırdı. Ekvadorlu golcü aynı zamanda takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi.

Enner Valencia'nın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 33 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 3 milyon 800 bin euro olarak gösteriliyor.

Caribe Junior'da futbola başlayan Enner Valencia daha sonra CS Emelec, Pachuca, West Ham United, Everton ve Tigres'te forma şansı buldu. Başarılı forvet için şu ana kadar toplam 23 milyon 780 bin euro bonservis bedeli ödendi. Ekvador Milli Takımı'nda 77 maça çıkan Enner Valencia, rakip fileleri 38 kez havalandırdı.

Haberin Devamı

Enner Valencia ile anlaşma sağlandı Fenerbahçede bir yıldız daha yeni sözleşme imzalıyor

 

SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ

Enner Valencia, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile sözleşme görüşmelerinin devam ettiğini şu sözlerle duyurmuştu: "Yeni sözleşme konusunda kulüple görüşmeye devam ediyoruz. Bir anlaşmaya varılmasını umuyorum." ifadelerini kullandı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe, uzunca bir süredir görüşme halinde olduğu yıldız golcüsü Enner Valencia ile 2 yıllık kontrat için anlaşma sağladığı öğrenildi. Haberin detayında Valencia, sarı-lacivertli kulüpten her bir sezon için 1 milyon 800 bin euro kazanacağı kayda geçti.

Enner Valencia ile anlaşma sağlandı Fenerbahçede bir yıldız daha yeni sözleşme imzalıyor

CRESPO'DA İMZAYI ATTI

Fenerbahçe'de anlaşma sağlanan bir diğer isim de Miguel Crespo oldu. Portekizli futbolcunun gelecek sezon sözleşmesi sona eriyordu. Fenerbahçe'nin 1 yıl kontrat uzatma opsiyonu vardı. Sarı-lacivertliler Miguel ile de 2 yıllık yeni sözleşme için anlaşma sağlandığı öğrenildi.

MAAŞI 2'YE KATLANDI

2 yıllık sözleşme imzalayan Miguel Crespo'nun 500 bin euro olan yıllık ücretinin de 1 milyon euroya yükseltildiği gelen haberlerin arasında yer aldı.

Fenerbahçe geçtiğimiz ay da takımın kaptanı ve kalecisi olan Altay Bayındır ile anlaşma sağlamış ve 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. İç transferi büyük ölçüde halleden sarı-lacivertli yönetim sezon bitimiyle birlikte tüm gücünü dış transfere verecek.

Enner Valencia ile anlaşma sağlandı Fenerbahçede bir yıldız daha yeni sözleşme imzalıyor