Basketbol Ergin Ataman'ın takımı Panathinaikos'tan bir transfer daha! Resmen açıklandı

Ergin Ataman'ın takımı Panathinaikos'tan bir transfer daha! Resmen açıklandı

26.06.2023 - 18:06 | Son Güncellenme:

Yunanistan Ligi temsilcisi Panathinaikos, Ergin Ataman'la anlaşma sağlanmasının ardından kadrosuna bir yıldızı daha takviye etti. Panathinaikos başarılı oyuncuyla 3 yıllık kontrat imzaladı.

Ergin Atamanın takımı Panathinaikostan bir transfer daha Resmen açıklandı

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Panathinaikos kadrosuna bir takviye daha yaptı. Ergin Ataman'la anlaşma sağlanmasının ardından yeni bir yapılanmaya giden Yunanistan temsilcisi, 27 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Panathinaikos'un bu hamlesi Avrupa basınında ses getirdi. İşte ayrıntılar...

İLK TRANSFER F.BAHÇE BEKO'DAN

Fenerbahçe Beko'da gelecek sezon adına ilk ayrılık Kostas Antetokounmpo oldu. Sarı-lacivertlilerden ayrılan Kostas Antetokounmpo, Ergin Ataman'ın başına geçtiği Panathinaikos'a transfer oldu.

Panathinaikos, 25 yaşındaki basketbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. NBA'de 2018'de Philadelphia 76ers tarafından draft edilen Kostas Antetokounmpo, Dallas Mavericks ve Los Angeles Lakers formaları giymişti. Başarılı baskeybolcu, Avrupa'da da daha önce ASVEL'de oynamıştı.

MORAITIS İMZAYI ATTI

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos, Kostas Antetokounmpo'un ardından bir yıldızı daha kadrosuna kattı. Yunanistan temsilcisi, 24 yaşındaki oyun kurucu Dimitris Moraitis ile anlaşma sağladı. Panathinaikos, Dimitris Moraitis ile 3 yıllık kontrat imzaladı.

Haberin Devamı

LUCA VILDOZA AÇIKLANDI

Panathinaikos'un son hamlesi Luca Vildoza oldu. Yunanistan temsilcisi, Kızılyıldız'dan 27 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna kattı. Panathinaikos, Luca Vildoza ile 3 yıllık kontrat imzaladı.

Luca Vildoza geçtiğimiz sezon Turkish Airlines Euroleague'de 12.6 sayı, 2.5 ribaund ve 3.9 asist ortalaması tutturdu. Luca Vildoza daha önce Quilmes, Baskonia ve Milwaukee Bucks formaları giydi.