Futbol Eşiyle maç yönetmişti, Beşiktaş maçına atandı!

Eşiyle maç yönetmişti, Beşiktaş maçına atandı!

20.12.2022 - 19:05 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın evinde Şanlıurfaspor'u ağırlayacağı mücadeleye hakem Burak Pakkan atandı. Pakkan daha önce eşiyle beraber maç yönetmişti.

Eşiyle maç yönetmişti, Beşiktaş maçına atandı

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda yarın ve perşembe günü yapılacak maçların hakemlerini açıkladı. Atamalarda eşiyle maç yöneten hakem olarak bilinen Burak Pakkan dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta Şanlıurfaspor ile yapacağı karşılaşmayı Burak Pakkan yönetecek. TFF 1. Lig maçlarında görev verilen Pakkan, kariyerinde ilk kez dört büyüklerden birinin maçını yönetecek.

EŞİYLE MAÇ YÖNETMİŞTİ
Burak Pakkan, kendisi gibi hakem olan eşiyle Gamze Durmuş Pakkan ile beraber maç yönetmesiyle tanınıyor. 2021 haziranında evlenen çift, 2021'in ekim ayında oynanan Gençlerbirliği- Ankaragücü TFF 1. Lig maçında beraber sahaya çıkımıştı. Burak Pakkan orta, Gamze Durmuş Pakkan dördüncü hakem olarak görev yapmıştı.

Eşiyle maç yönetmişti, Beşiktaş maçına atandı

KADIN HAKEMLER SÜPER LİG'DE 4. HAKEM OLARAK GÖREV ALMIŞTI
Bu sezon Süper Lig'de 7. haftasında İstanbul'da oynanan maçlarda kadın hakemler görev almıştı. Başakşehir -Fatih Karagümrük maçında Melis Özçiğdem, Galatasaray - Konyaspor maçında Neslihan Muratdağı, İstanbulspor - Beşiktaş maçında Gamze Durmuş Pakkan, Fenerbahçe - Alanyaspor maçında ise Cansu Tiryaki 4. hakem olarak görev yapmıştı.

Haberin Devamı

Süper Lig'de Beşiktaş, İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan müsabaka 2-2 eşitlikle sona erdi. Maçın 4. hakemliğini Gamze Durmuş Pakkan yaptı. Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in cezası nedeniyle Adam Murray takımın başında yer almıştı. 4. hakem Pakkan'ın Murray'i sakin olması yönündeki uyarısı dikkatlerden kaçmamıştı.

Eşiyle maç yönetmişti, Beşiktaş maçına atandı

2008 YILINDA HAKEM OLMUŞTU
6 Ocak 1989 Ankara doğumlu Burak Pakkan, Gazi Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Ekonometri bölümünden 2012 yılında mezun oldu. Ankaragücü altyapısında 2 yıl top oynayan Burak Pakkan, üniversiteye hazırlanırken profesyonel futbol düşünden vazgeçti. 2008 yılında hakemliğe adım attı. Amatör kümede başlayan hakemlik kariyeri, profesyonel liglerde sürdü. Süper Lig’de dördüncü hakem ve Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) olarak görev alan Pakkan, TFF 1. Lig maçlarında düdük çalıyor.

Eşiyle maç yönetmişti, Beşiktaş maçına atandı

Burak Pakkan, TRT'ye verdiği bir söyleşide kalabalık tribünler önünde düdük çalmaktan hoşlandığını söylemişti. Pakkan, "Kendi adıma çıktığım maçlarda tribünlerin dolu olmasını tercih ederim. Seyirci, hakemi de motive eden bir unsurdur. Ne kadar dolu tribünler önünde maça çıkarsam maça daha fazla motive olduğumu ve daha rahat maç yönettiğimi düşünüyorum. Diğer türlü boş tribünlerin önünde biraz daha insan sahadaki konuşmalarını duyuyor. Hem de tribünden gelen tek tük sesler duyuluyor. Konsantrasyonun dağıldığı daha fazla unsurun olduğunu düşünüyorum" demişti.

Haberin Devamı

Türkiye Kupası'nın hakemleri
Türkiye Kupası'ndaki diğer eşleşmelerde düdük çalacak isimlerse şöyle:

Çarşamba

13.00 Giresunspor - Karacabey Belediyespor: Direnç Tonusluoğlu
15.00 Fatih Karagümrük - Uşakspor: Cihan Aydın
17.00 Alanyaspor - Eyüpspor: Yaşar Kemal Uğurlu
19.00 Trabzonspor - Samsunspor: Kadir Sağlam

Perşembe

13.00 Kayserispor - Gençlerbirliği: Mustafa Kürşad Filiz
15.00 Konyaspor - Bodrumspor: Murat Erdoğan
17.00 Gaziantep FK - Boluspor: Ümit Öztürk
19.00 Adana Demirspor - Çaykur Rizespor: Mert Güzenge

Eşiyle maç yönetmişti, Beşiktaş maçına atandı

Yazarlar