Beşiktaş Eski Beşiktaşlı yıldız Ricardo Quaresma, Jorge Jesus ile görüştüklerini açıkladı! Yıllar sonra gelen itiraf

Eski Beşiktaşlı yıldız Ricardo Quaresma, Jorge Jesus ile görüştüklerini açıkladı! Yıllar sonra gelen itiraf

10.06.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve gösterdiği performansla taraftarın sevgisini kazanan Ricardo Quaresma, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik patronu Jorge Jesus ile görüştüğünü açıkladı.

Eski Beşiktaşlı yıldız Ricardo Quaresma, Jorge Jesus ile görüştüklerini açıkladı Yıllar sonra gelen itiraf

Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Ricardo Quaresma, Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester City ile Inter arasındaki final maçını izlemek için İstanbul'a geldi. Portekizli yıldız futbolcu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile görüştüğünü açıkladı.

Haberin Devamı

FUTBOLU BIRAKACAĞI TARİHİ AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma, 1 sezon daha futbol oynamak istediğini ve 2024 yazında futbolu bırakmak istediğini dile getirdi. 1 Temmuz 2022'de Vitoria Guimaraes'ten ayrılan ve kendine yeni kulüp bulamayan 39 yaşındaki Quaresma, "Aklımda hala futbola devam etmek var. Kendimi 1 yıl daha oynayacak durumda hissediyorum ve sonra futbola devam edeceğim." dedi.

BEŞİKTAŞ KARNESİ

2010-2013 ve 2015-2019 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giyen Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takım ile 227 maça çıktı. Portekizli futbolcu söz konusu maçlarda 38 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve bunun yanında takım arkadaşlarına 77 kez gol pası verdi.

Eski Beşiktaşlı yıldız Ricardo Quaresma, Jorge Jesus ile görüştüklerini açıkladı Yıllar sonra gelen itiraf

JÜBİLESİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Haberin Devamı

Ricardo Quaresma, jübilesi için girişimlere başladı. 2010-2013 ve 2015-2019 yılları arasında Siyah-Beyazlı formayı giyen Portekizli yıldız, kariyerinin son maçı için Beşiktaş Yönetimi ile iletişime geçti. Quaresma, kariyerinin son maçını yani jübilesini Vodafone Park'ta oynamak istiyor.
Bu doğrultuda Quaresma'nın, Beşiktaş karşısında Porto'yu görmek istediği de öğrenildi. 39 yaşındaki futbolcunun, eğer böyle bir gelişme yaşanması halinde söz konusu maçta iki takımın da formasını giymesi bekleniyor. Quaresma ayrıca maçtan elde edilecek gelirin Türkiye'deki depremzedelere bağışlanmasını istiyor.

QUARESMA İLE JESUS GÖRÜŞTÜ

Ricardo Quaresma Şampiyonlar ligi programı için İstanbul'a gelirken Jorge jesus ile yaptığı görüşmeyi de ortaya koydu. Portekizli süperstar, tecrübeli hocayla yaptıkları sohbetten bahsetti. V. Guimarães'ten ayrıldığından beri bir sezondur kulüpsüz olan 39 yaşındaki kanat oyuncusu, TNT Sports Brasil kanalına verdiği röportajda, kariyerinin son dönemlerine doğru Brezilya'ya transfer olma ihtimali hakkında konuştu.

Eski Beşiktaşlı yıldız Ricardo Quaresma, Jorge Jesus ile görüştüklerini açıkladı Yıllar sonra gelen itiraf

"FARKLI KÜLTÜRLERİ TANIMAYI SEVİYORUM"

Quaresma, "Santos'a gitme fırsatım vardı ve bu ihtimal oldukça fazlaydı. Resmi bir teklif almadım, ama birkaç kişiyle görüştüm. O dönemde Flamengo'nun hocası olan Jorge Jesus ile de sohbetlerimiz oldu. Kendisiyle de transfer konusunda görüştüm, ancak sohbetten öte bir şey olmadı. Farklı kültürleri tanımayı seviyorum, Brezilya futbolunu seviyorum, risk almayı, top sürmeyi ve bire bir oynamayı seviyorlar ve bu benim en güçlü noktam." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar