Fenerbahçe Eski Fenerbahçeli Dirk Kuyt'tan sürpriz karar! 'Çok sıkı hazırlanacağım'

Eski Fenerbahçeli Dirk Kuyt'tan sürpriz karar! 'Çok sıkı hazırlanacağım'

11.04.2022 - 10:35 | Son Güncellenme:

2018 yılında futbolu bırakan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, hiç beklenmedik bir branşta spora geri dönüş yapıyor. 41 yaşındaki Kuyt'la ilgili sürpriz gelişme ülkesinde duyuruldu.

Eski Fenerbahçeli Dirk Kuyttan sürpriz karar Çok sıkı hazırlanacağım

Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Premier Lig devi Liverpool, Hollanda ekibi Feyenoord ve Fenerbahçe eski futbolcusu Dirk Kuyt, emekliliğinden 4 yıl sonra spor kariyerinde sürpriz bir adım atıyor. 

KUYT'TAN SÜRPRİZ KARAR

Fenerbahçe'de 2012-2015 yılları arasında 3 yıl forma giyen Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, 2018 yılında futboldan emekli olmuştu. Ülkesinde futbol yorumculuğu yapan Kuyt, kariyerinde beklenmedik bir hamle yapıyor.

EKİM AYINDA BOKS MAÇI İÇİN RİNGE ÇIKIYOR

Hollanda gazetesi Algemmen Dagblad'ta yer alan habere göre 41 yaşındaki Dirk Kuyt, 'Hit it' adlı özel bir etkinlik çerçevesinde boks maçına çıkacak. Kuyt'ın, etkinliği düzenleyen ünlü kick boksçu Rico Verhoeven'in teklifini kabul ettiği ve Ekim ayında ringe çıkacağı açıklandı. 41 yaşındaki eski Fenerbahçeli'nin rakibinin kim olacağı henüz netlik kazanmadı.

Haberin Devamı

Eski Fenerbahçeli Dirk Kuyttan sürpriz karar Çok sıkı hazırlanacağım

KUYT: MAÇA ÇOK SIKI HAZIRLANACAĞIM

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Kuyt, ringe çıkacağını doğrularken ekim ayındaki maça çok sıkı hazırlanacağını belirtti. Kuyt'ın açıklaması şöyle;

'Eski bir futbolcu olarak stadyumda olmanın nasıl bir şey olduğunu bilirim. Futbolu bırakalı yaklaşık dört yıl oldu. Ve tabii ki o gerilimi ve bir maç kazanma mücadelesini özlüyorum. Tenis, paddle tenis ve fitness gibi birkaç başka spor da yaptım. Ama ringe çıkmak benim için yeni. Bu yüzden başka bir ünlü isme karşı bu savaşa girmeyi çok isterim. Bundan sonra maça kadar çok sıkı çalışacağım.' açıklaması yaptı.