Fenerbahçe Eski sevgilisinden Mergim Berisha ile ilgili olay itiraf!

Eski sevgilisinden Mergim Berisha ile ilgili olay itiraf!

17.08.2022 - 08:59 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de forma giyen 24 yaşındaki forvetin geçtiğimiz aylarda ayrıldığı eski kız arkadaşı Vesa Vllasaliu'dan çok konuşulacak açıklama geldi.

Eski sevgilisinden Mergim Berisha ile ilgili olay itiraf

Fenerbahçe'nin forveti Mergim Berisha geçtiğimiz aylarda birlikte yaşadığı rezidansta sevgilisi Vesa Vllasaliu darbettiği ve eşyalarına el koyduğu gerekçesiyle şikayetçi olmuştu.

Haberin Devamı

BİRLİKTELİK SON BULMUŞTU

Vllasaliu'nun avukatı aracılığıyla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurmasının ardından Mergim Berisha için mahkemece uzaklaştırma kararı çıkmıştı. Anadolu 1. Aile Mahkemesi ’Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Yasa’ uyarınca Berisha’nın şiddet mağduru Vllasaliu’ya 2 ay süreyle şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürme içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi. Berisha’nın 2 ay süreyle Vllasaliu’nın bulunduğu konuta ve iş yerine yaklaşmamasına da mahkemece karar verildi. 2021 Eylül başlayan birliktelik yaşanan olayların ardından evliliğe dönüşmeden son bulmuştu.

Eski sevgilisinden Mergim Berisha ile ilgili olay itiraf

24 yaşındaki futbolcunun eski kız arkadaşı Vesa Vllasaliu, Twitter hesabından Berisha hakkında Türkçe bir mesaj paylaştı.

Haberin Devamı

'LÜTFEN BENİ RAHAT BIRAKIN!'

Vllasaliu mesajında, "3 yıl ilişki, yaklaşık 2 yıl nişanlılık süreci, 1.5 yıl beraber yaşadık ve düğünümüze 2 ay kala beni evden attı çünkü gerçekler ona ağır geldi. İlişkimiz bitikten 3 hafta sonra insanlar onu yeni biriyle gördü ve şimdide açık açık sosyal medyada sergiledi. Lütfen beni rahat bırakın!" ifadelerini kullandı.

'MAÇTAN BİR GECE ÖNCE EVE ALKOLLÜ GELİYORDU'

Bu mesajın üzerine bir Twitter kullanıcısını kendisine sorduğu, "Yüzleşmediği gerçekler nelerdir? Neden söylemeye cesaret edemiyorsun?" sorusuna yanıt veren Vllasaliu, "Bir kadını gece 4'e kadar evde yalnız bırakamamalısınız. Maçtan bir gece önce arkadaşları ile gece geç saatlere kadar eğlenip eve alkollü şekilde geliyordu. Sonra o bana bir şeyler anlattı ve ben de ona hakaret ettim. Alkol ile bol şanslar!" yanıtını verdi.

Fenerbahçe, Mergim Berisha'yı geçtiğimiz yaz transfer döneminde Salzburg'dan 5 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı.