Galatasaray Fas Milli Takımı'na çağrılmıştı, Ziyech'ten kötü haber!

Fas Milli Takımı'na çağrılmıştı, Ziyech'ten kötü haber!

12.10.2023 - 08:25 | Son Güncellenme:

Chelsea'dan Galatasaray'a transfer olan Hakim Ziyech sakatlığını henüz atlatamadı. Fas Milli Takımı'nda Ziyech gelişmesi yaşandı.

Fas Milli Takımına çağrılmıştı, Ziyechten kötü haber

Galatasaray'ın Premier Lig devi Chelsea'den transfer ettiği yıldız futbolcusu Hakim Ziyech'ten kötü bir haber geldi.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM'DA DA OYNAYAMAYACAK

Ağrıları nedeniyle Antalya deplasmanına götürülmeyen, ancak Fas Milli Takımı kampına katılan Hakim Ziyech'in davet üzerine mecburi olarak kampa gittiği, ancak hem Fildişi Sahili ile oynanacak dostluk maçında hem de Liberya'ya karşı verilecek eleme mücadelesinde forma giymeyeceği bildirildi.

ÇALIŞMALARI SÜRECEK

Hakim Ziyech'in bu süre zarfında güçlenme ve yenilenme çalışmalarına devam edeceği öğrenildi. 30 yaşındaki oyuncu, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 3 resmi maçta 1 gol 1 asist kaydetti.

Fas Milli Takımı 14 Ekim’de Fildişi Sahili ile dostluk maçı oynayacak, 17 Ekim’de ise Liberya deplasmanında Afrika Uluslar Kupası Eleme Grubu’ndaki son maçına çıkacak.

Haberin Devamı

SON 4 MAÇI KAÇIRDI
Ziyech, Galatasaray'ın oynadığı son 4 maçta sakatlığı sebebiyle forma giyemedi.

Ziyech sırasıyla İstanbulspor, Ankaragücü, Manchester United ve Antalyaspor maçlarında kadroda yer almadı.

OKAN BURUK: KENDİNİ DENEDİ AMA...

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçının ardından Ziyech ile ilgili şunları söylemişti: Ziyech kendini denedi ama ufak bir ağrı olunca riske etmek istemedik. Bu oyuncular üst üste maç temposuna alışık değiller, uzun süre maç oynamadılar. Bizde de 3 maça çıkınca ayağında bir ağrı oluştu. Milli aradan sonra bizimle olacağını düşünüyoruz.

Yazarlar