Galatasaray Fatih Terim yıldız ismi istiyor!

Fatih Terim yıldız ismi istiyor!

26.08.2013 - 09:27 | Son Güncellenme:

Fatih Terim, Ünal Aysal’a “Sol bek değil, hızlı bir sol açık oyuncusu istiyorum” dedi. Yönetim harekete geçti. Bruma’da işler zora girdi. Gözler Manchester Unitedlı Nani ve Salzburg’dan genç Kampl’a çevrildi.

Fatih Terim yıldız ismi istiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile başkan Ünal Aysal geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti. Terim’in bu görüşmede Aysal’a sol bek isteğinden vazgeçtiğini, bir an önce sol açık alınması gerektiğini dile getirdiği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının başkana “Hızlı bir sol kanat oyuncusuna ihtiyacım var. Sol bek açığımızı takımın içinden gideririz” dediği ifade edildi. Bu mevkide görev yapan, dünkü maçta da yer almayan Amrabat bekleneni veremediği için Terim’in böyle bir talepte bulunduğu öğrenildi. Kontenjanın boşaltılması için Riera’nın da gönderilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

CARLINHOS iPTAL

Bu gelişmelerin ardından Fluminense forması giyen sol bek Carlinhos’u transfer çalışmaları rafa kalktı. Tüm gözler Sporting Lizbon’ta oynayan Brumo’ya çevrildi. Ancak U-20 Dünya Kupası’nda Portekiz forması altında gösterdiği başarılı performansla Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in gözdesi haline gelen Bruma’nın transferi zora girdi. Portekizli futbolcu Sporting Lizbon ile sözleşmesinin sona erdiğini savunuyordu.

Ancak Tahkim Kurulu geçtiğimiz günlerde Bruma’nın 1 yıl daha Sporting’in futbolcusu olduğu kararını verdi. Böylece oyuncuyu herhangi bir bonservis bedeli vermeden kadroya dahil etme hesapları yapan Galatasaray’ın bu hayali suya düştü. Bir de Monaco’nun Bruma için devreye girmesi bu transferi zora soktu.

Haberin Devamı

ALTERNATiFLER VAR

Fatih Terim’in istediği özelliklere sahip olan diğer alternatiflere yönelindi. Gözler yaz döneminde ilglendikleri Manchester Unitedlı Nani ve Salzburg’un yıldızı Kampl’e çevirdi. Galatasaray yönetimi bu iki oyuncadan birini kısa süre içinde kadroya dahil etmek için çalışmalara başladı. Buradan da sonuç alınamazsa listede başka isimler de bulunuyor.

KADROYA GiREMiYOR

Nani geçtiğimiz sezon Manchester United’da 20 maç oynamıştı. Bu sezon kadroda yer bulamıyor. Nani’yi isteyen bir takım olmaması da Galatasaray’ın elini güçlendiriyor. Bir başka isim ise Salzburg forması giyen Kampl... Avusturya ekibinin Aalen’den 3 milyon euro karşılığında aldığı oyuncu için Galatasaray 7 milyon euroyu gözden çıkardı.

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Nani, geçtiğimiz sezon 21 karşılaşmada 3 gol attı. 2 sarı, 1 de kırmızı kart gördü. 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise İngiliz ekibinde henüz forma şansı bulmuş değil.

Kampl, Salzburg ile bu sezon 8 karşılaşmada oynadı. Bir orta saha oyuncusu olan Slovakyalı futbolcu bu maçlarda 4 kez fileleri havalandırarak dikkat çekti. Geçen sezonu da 29maçta 6 gol istatistiğiyle noktalamıştı.

(Bugün)