Galatasaray Galatasaray'da Mauro Icardi'den büyük fedakarlık! Fenerbahçe derbisinde 'maske' kararı

Galatasaray'da Mauro Icardi'den büyük fedakarlık! Fenerbahçe derbisinde 'maske' kararı

27.12.2023 - 21:40 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile oynanan derbide yüzüne darbe alan Mauro Icardi'nin Suudi Arabistan'daki final maçında büyük bir fedakarlığa imza atacağı öğrenildi.

Galatasarayda Mauro Icardiden büyük fedakarlık Fenerbahçe derbisinde maske kararı

Süper Kupa finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da Mauro Icardi'den flaş bir hamle geldi. Kadıköy'de oynanan derbide yüzüne darbe alan Arjantinli yıldızın, Suudi Arabistan'daki müsabaka öncesi maske ölçüsü verdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Alexander Djiku ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan Mauro Icardi, bir başka pozisyonda da kale direğine yüzünü çarptı.

Arjantinli futbolcunun Suudi Arabistan'daki Süper Kupa müsabakasında özel maske ile sahada olacağı öğrenildi. Yıldız futbolcunun bugün reklam çekimlerinin yanı sıra maske ölçüsü verdiği belirtildi. Arjantinli oyuncunun özel maskesinin Suudi Arabistan'daki derbiye yetişmesinin beklendiği vurgulandı.

Galatasarayda Mauro Icardiden büyük fedakarlık Fenerbahçe derbisinde maske kararı

30 yaşındaki santrfor bu sezon Galatasaray'da 27 müsabakada şans buldu. Mauro Icardi bu karşılaşmalarda 17 gol sevinci yaşadı. Arjantinli santrfor aynı süreçte 6 asist üretti.

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Arjantinli futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Haberin Devamı

Vecindario altyapısında futbola başlayan Mauro Icardi daha sonra Barcelona altyapısı, Sampdoria, Inter ve Paris Saint Germain formaları giydi. Galatasaray, Mauro Icardi'nin bonservisini sezon başında 10 milyon euro karşılığında aldı.