Fenerbahçe Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski'ye Avrupa devleri talip! İşte Fenerbahçe'nin istediği bonservis

Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski'ye Avrupa devleri talip! İşte Fenerbahçe'nin istediği bonservis

27.12.2023 - 20:16 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de sezon başında Dinamo Moskova'dan transfer edilen Sebastian Szymanski şu ana kadar gösterdiği performansla parmak ısırttı. Polonyalı futbolcunun Avrupa'dan 4 dev takımın radarına girdiği öğrenildi.

Fenerbahçede Sebastian Szymanskiye Avrupa devleri talip İşte Fenerbahçenin istediği bonservis

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski'ye Avrupa'dan takımların talip olduğu ortaya çıktı. Polonyalı on numara için sarı-lacivertlilerin istediği bonservis bedeli aktarıldı.

Haberin Devamı

Polonya basınından RP PL'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Sebastian Szymanski'ye 4 takım talip oldu. Polonyalı futbolcuyu İngiltere Premier Lig'den Chelsea, Liverpool ve Manchester United'ın yanı sıra Serie A'dan Napoli'nin kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Fenerbahçe'nin Sebastian Szymanski için talep ettiği bonservis bedeli öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda 39 milyon euroluk bir bonservis beklentisinin olduğu kaydedildi.

Sebastian Szymanski bu sezon Fenerbahçe'de 29 maça çıktı. Polonyalı on numara bu süreçte 11 kez rakip fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki on numara aynı süreçte 10 asist üretti.

Sebastian Szymanski'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro. Polonya Milli Takımı'nda 30 maçta şans bulan Sebastian Szymanski, 2 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Legia Varşova altyapısında futbola başlayan Sebastian Szymanski daha sonra Dinamo Moskova'da oynadı. Feyenoord'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Sebastian Szymanski, sezon başında 9 milyon 750 bin euro bedelle Fenerbahçe'ye imza attı.

Yazarlar