Dünyadan Futbol Felipe Melo'dan Lionel Scaloni'ye sürpriz çağrı! Arjantinli forvet için gündem yarattı

Felipe Melo'dan Lionel Scaloni'ye sürpriz çağrı! Arjantinli forvet için gündem yarattı

05.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şimdilerde Fluminense forması giyen Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo, şimdilerde Arjantin Milli Takımı'nı çalıştıran eski takım arkadaşı Lionel Scaloni'ye daha önce de gündeme getirdiği konu üzerinden yeni bir çağrıda bulundu.

Felipe Melodan Lionel Scaloniye sürpriz çağrı Arjantinli forvet için gündem yarattı

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Felipe Melo, şimdilerde Arjantin Milli Takımı'nı çalıştıran eski takım arkadaşı Lionel Scaloni'ye tepkili. Daha önce de bir talep ile gündeme taşıdığı konuyu yineleyen Felipe Melo, bu kez Scaloni'den kendisini dikkat almasını bekliyor.

Haberin Devamı

RACING'DE BİRLİKTE OYNADILAR

Şimdilerde Fluminense forması giyen Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo, Avrupa kariyerine İspanya'da başlamıştı. Ocak 2005'te Gremio'dan Mallorca'ya transfer olan Brezilyalı oyuncu, 2005'in yaz aylarında ise 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Racing Santander'e transfer olmuştu. Felipe Melo, 2005-07 yılları arasında Racing forması giymiş ve sonrasında transfer olduğu Almeria ile kariyerinde önemli bir yükseliş kaydetmişti.

Lionel Scaloni, Felipe Melo'nun Racing'de birlikte oynadığı isimlerden... İspanya'da uzun süre Deportivo La Coruna forması giyen Scaloni, 2005-06 sezonunun ikinci yarısını West Ham'da kiralık geçirdikten sonra 2006'nın yaz aylarında Racing'e transfer olmuştu. Racing'de 1 sezon Felipe Melo ile birlikte forma giyen Arjantinli, Felipe Melo'nun Almeria'ya transfer olduğu yaz aylarında Lazio'nun yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı

GÜNDEM GERMAN CANO

Fluminense'nin golcüsü German Cano, gol kralı olarak tamamladığı 2022'nin ardından 2023'e de damga vuruyor. 35 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz gece takımının River Plate'i 5-1 mağlup etti maçta da yaptığı hat-trick ile yıldızlaştı.

Felipe Melodan Lionel Scaloniye sürpriz çağrı Arjantinli forvet için gündem yarattı

2023'TE HAALAND İLE YARIŞIYOR

2022'de Brezilya Serie A'da gol krallığına ulaşan Cano, 2023'e muhteşem bir giriş yaptı. 35 yaşına gelen forvet, şu ana kadar çıktığı 21 maçta 23 gol atmayı başardı. Erling Haaland'dan 2 maç daha az oynayarak 2023 yılı özelinde Norveçli oyuncu kadar gol attı.

FELİPE MELO, SCALONI'YE SESLENMİŞTİ

Fluminense'nin tecrübeli ismi Felipe Melo, German Cano'nun milli takıma alınması konusundaki ilk çağrısını geçtiğimiz yaz aylarında yapmıştı.

Arjantin'in şampiyonluğu ile sona eren Dünya Kupası öncesinde bir çağrıda bulunan Felipe Melo, "Scaloni, German Cano'yu değerlendirmeli. Dünya Kupası; kısa, hızlı, bir aylık turnuva. Bir oyuncunun 17 veya 35 yaşında olması bir şey fark etmez. İyi bir andaysa onu almak gerekir. Önemli olan budur. Arjantin, onu milli takıma çağırmazsa bu Brezilya ve bizim için yani Fluminense için daha iyi fakat bir takım arkadaşı ve bir izleyici olarak onun bir şansı hak ettiğini söylemeliyim. O; Brezilya futbolunda sezonun en çok gol atan oyuncusu, en iyi 9'u" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Felipe Melodan Lionel Scaloniye sürpriz çağrı Arjantinli forvet için gündem yarattı

RIVER'I DAĞITTIKTAN SONRA BİR ÇAĞRI DAHA

2023'e müthiş bir başlangıç yapan German Cano, 3 Mayıs'ta Fluminense'nin iç sahada oynadığı River Plate maçının da yıldızıydı. 5-1 ile gelen flaş galibiyete hat-trick yaparak katkı sağladı. Fluminense forması giyen Arjantinli golcü, ülkesinin takımına karşı form durumunu en net şekilde ortaya koymayı başardı.

Felipe Melo, River Plate maçı sonrası Lionel Scaloni'ye olan çağrısını yineledi. Racing'den takım arkadaşının kendisini dinlememesine yönelik sitemi de vardı. Yaptığı açıklamada Melo, "Cano, hairka goller attı ve bunu diğer maçlarda da yapmıştı. Scaloni'ye bazı önerilerde bulunmuştum ama beni tanımasına, Racing'de birlikte oynamamıza rağmen dinlemedi. Umarım dinleyebiliyordur" ifadelerini kullandı.

CANO: ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL

Fluminense'nin yıldızı German Cano ise milli takım forması giymeyi ne kadar istediğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Yaptığı açıklamada 35 yaşındaki golcü, "Arjantin Milli Takımı'na çağrılma isteği her zaman var. Bu, zor ama imkansız değil. Şu an için çok hazırım ve beni çağırsalar %100'ümü veririm. Bu anı yaşamak için tüm şartlara ve arzuya sahibim. Milli takımda oynamaya hazırım" dedi.

Felipe Melodan Lionel Scaloniye sürpriz çağrı Arjantinli forvet için gündem yarattı