Skorer Fener Yıldırım'ı bekliyor

Fener Yıldırım'ı bekliyor

05.01.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Fener Yıldırım'ı bekliyor

Fener Yıldırımı bekliyor


Başkanın tavrı seçim gündemini belirleyecek. Vakıf ise Vefa Küçük'le temasa geçti


       F.Bahçe'de kongre için hareketli günlere geçilirken gözler Başkan Aziz Yıldırım'ın perşembe günü yapacağı basın toplantısına ve Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı'nın yarınki icra kurulu toplantısına çevrildi. Henüz ortaya net bir aday çıkmaması nedeniyle Aziz Yıldırım'ın alacağı tavır seçim gündemini belirleyecek. Aziz Yılmaz grubu ise olağanüstü kongrede başkanlık için Vefa Küçük ile temasa geçti.

       Aziz Yılmaz'ın kongreye talip olduklarını açıklamasına rağmen, Yıldırım'ın "devam" kararı vermesi grupları en azından mart ayındaki olağan kongreye kadar beklemeye geçirecek. Başkan Aziz Yıldırım'ın ise kendisine yapılan "kal çağrıları" karşısında yumuşadığı sızan bilgiler arasında. Yıldırım'a tam destek veren Şadan Kalkavan ve diğer kulüp büyükleri yeni bir yönetim oluşturup Fenerbahçe'yi ayağa kaldırma planları yapıyor.

       Başkan Yıldırım ise henüz böyle bir kararı olmadığını belirtti. Yıldırım, "Benim kararım kimseyi bağlamaz. Beni ve yönetimimi başarısız bulup 'git' diyenlerin şimdi hiçbiri ortada yok. Herkes kaçtı. Ve büyük bir bölümü de arayıp tekrar aday olmamı söylüyor. Kimse beni beklemesin. Niyeti olan varsa ortaya çıksın, programını yapsın. Bahane aramasınlar. Kulüp mali sıkıntıda değil. Benim kararımın da gelecek adaylarla ilgisi yok" dedi.

Tayfun yattı Moldovan gündemde

       Fenerbahçeli Tayfun'un Real Sociedad'a transferi suya düştü. İspanyol kulübü, Tayfun'u isteyen teknik direktör Kraus'un ayrılması ve göreve Clemente'nin getirilmesinin ardından Rus oyuncu Kohlov ile anlaşmaya vardı. Ancak Real Sociedad'ın iyi bir santrfor arayışına da girdiği ve Fenerbahçe'nin Rumen golcüsü Moldovan için menacer Becali ile temasa geçtiği belirtildi.

Testten geçtiler

       Fenerbahçe'de Moldovan, Erkan, Metin Diyadin, Mehmet Ayaz, Boliç, Gökhan, Tafyun, Moshoeu, Murat Şahin ve Alpay, dün Acıbadem Hastanesi'nde efor ve akciğer kas testlerinden geçtiler. Abdullah, Tayfun, Moshoeu, Alpay, Moldovan, Mustafa Doğan, Erkan ve Murat Şahin en iyiler olarak belirlendi.