Fenerbahçe Fenerbahçe - Başakşehir maçına Szymanski damgası! İnanılmaz performans

Fenerbahçe - Başakşehir maçına Szymanski damgası! İnanılmaz performans

28.09.2023 - 22:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 3'üncü hafta erteleme maçında Fenerbahçe, Başakşehir'i 4-0'la mağlup etmeyi başarırken heyecan dolu karşılaşmaya Polonyalı yıldız Szymanski damgasını vurdu. İşte detaylar...

Fenerbahçe - Başakşehir maçına Szymanski damgası İnanılmaz performans

Fenerbahçe, Süper Lig'in 3'üncü hafta erteleme maçında Başakşehir'i konuk etti. Ülker Stadyumu'nda oynanan heyecan dolu karşılaşmadan sarı-lacivertli ekip 4-0 galip ayrıldı. Mücadeleye Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Szymanski adeta damgasını vurdu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Fenerbahçe'nin Başakşehir'i konuk ettiği karşılaşmada sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları devam eden Cengiz Ünder ve Emre Mor'un yanı sıra 3 oyuncu daha kadroda yer almadı. Fenerbahçe'de Miha Zajc ve kaburgasında hafif bir sakatlık olan Bright Osayi-Samuel tedbir amaçlı Başakşehir maçının kadrosuna alınmadı. Miguel Crespo ise teknik direktör İsmail Kartal'ın tercihi doğrultusunda kendisine maç kadrosunda yer bulamadı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE HIZLI BAŞLADI

Taraftarlarının da desteğiyle maça adeta fırtına gibi başlayan Fenerbahçe 20 dakikada skoru 3-0'a getirdi. Mücadelede perdeyi Djiku açtı. 5. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Djiku önünde kalan topa düzgün bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.

Haberin Devamı

Bu golle Djiku, Fenerbahçe kariyerinde ilk kez gol sevinci yaşadı.

Fenerbahçe - Başakşehir maçına Szymanski damgası İnanılmaz performans

BAŞAKŞEHİR KENDİ KALESİNE

Ataklarını kesmeyen Fenerbahçe'de 10. dakikada İrfan Can Kahveci'nin arka direğe açtığı ortada Tadic topu indirdi ve Leo Duarte ters vuruşunda topu kendi kalesine yolladı.

20 DAKİKADA 3 GOL

Fenerbahçe'de 20. dakikada bu sefer sahneye Szymanski çıktı. Cemali'nin hatasında ceza sahası yayında topla buluşan Szymanski uzak köşeye yaptığı plaseyle topu ağlara yolladı ve skoru 3-0'a getirdi.

BİR KEZ DAHA SAHNEDE

Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Szymanski 80. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Tadic'in ortasında Batshuayi topu indirdi ve kale önünde boş pozisyonda Szymanski topu ağlara yolladı.

13 MAÇTA 11 GOLE KATKI

Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı ve kısa sürede sarı-lacivertli taraftarların sevgisini kazanan Sebastian Szymanski, 13 maçta 7 gol ve 4 asitlik performans göstererek 11 gole doğrudan etki etmeyi başardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Başakşehir maçına Szymanski damgası İnanılmaz performans

Polonyalı yıldız aynı zamanda maçın büyük bölümünde sergilediği hırslı futboluyla sarı-lacivertli taraftarların büyük beğenesini kazandı. Yıldız futbolcu, 59. dakikada savunmasına da krtik bir yardımda bulundu. Szymanski kayarak müdahale yaparak Keny'nin net pozisyondan yararlanmasına da engel oldu ve tribünlerde destek gördü.

'ATMOSFER HARİKAYDI'

Maçın yıldızı Sebastian Szymanski maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu ve şu ifadeleri kullandı:

"Alexander Djiku'nun birçok böyle şutuna şahit oldum. Golü benim için sürpriz olmadı. Kendisini kutluyorum. Maça evimizde oynadığımız hissettirerek başlamalıydık. Kolay oynama imkanı vermedik ve 30 dakikada goller bulduk. Harika 3 puan kazandık. Atmosfer harikaydı. Çok mutluyuz. Bu şekilde devam edeceğiz."