Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko'nun yıldızından EuroLeague itirafı! Kostas Sloukas yorumu

Fenerbahçe Beko'nun yıldızından EuroLeague itirafı! Kostas Sloukas yorumu

11.02.2024 - 18:45 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko'nun ABD asıllı Yunan yıldızı Tyler Dorsey, Panathinaikos'a karşı alınan mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Bekonun yıldızından EuroLeague itirafı Kostas Sloukas yorumu

Sarunas Jasikevicius yönetimindeki Fenerbahçe Beko'nun tecrübeli oyuncusu Tyler Dorsey suskunluğunu bozdu. Panathinaikos mağlubiyetinin ardından konuşan Tyler Dorsey'in EuroLeague hakkındaki itirafı dikkat çekti.

Haberin Devamı

EuroLeague'de deplasmanların çok zor olduğunu belirten Tyler Dorsey, "EuroLeague'e baktığımızda birçok takımın deplasmanda zorlandığını görüyoruz. Normal sezonun bitmesine iki ay kaldı ve evimizde birlikte hareket etmemiz çok önemli olacak" diye konuştu.

EuroLeague'deki sıralamalarına değinen Tyler Dorsey, "Mart ayı tüm takımlar için en önemli aydır. Bence playofflarda kalmak ve ev sahibi avantajını elde etmek için bir çekişme olacak. Sıralamada yükselmek için sadece iki galibiyete ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Kostas Sloukas'ın Olimpiakos'tan Panathinaikos'a transfer olması hakkında gelen soruya Tyler Dorsey, "Bazı açılardan beklenmedik bir durum ama sonuçta bu bir iş. Bizim için basketbolun 10 ila 15 yıl arasında sürdüğünü unutmamalısınız. Finansal açıdan bazen emin olmak zorundayız ve o da bunu yaptı. Panathinaikos için iyi bir değer ve bu sezon iyi oynuyor" cevabını verdi.

Yazarlar