Fenerbahçe Fenerbahçe, Belçikalı golcünün peşinde! Tüm şartlar zorlanacak

Fenerbahçe, Belçikalı golcünün peşinde! Tüm şartlar zorlanacak

23.05.2023 - 21:11 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe transfer çalışmalarına şimdiden başladı. İtalyan basını, sarı-lacivertli ekibin peşinde olduğu Belçikalı golcüyü duyurdu. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Belçikalı golcünün peşinde Tüm şartlar zorlanacak

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'nin Ryan Kent, Dominik Livakovic ve Wilfried Zaha ile ilgilendiği haberleri gündeme gelmişti. İtalyan basını sarı-lacivertli ekibin yakından ilgilendiği golcüyü duyurdu.

Haberin Devamı

TRANSFERLER İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Jorge Jesus'un takımda kalıp kalmayacağı henüz netleşmemişken, yönetim yeni sezon için kadrosunu güçlendirmek ve flaş transferler yapmak istiyor. Avrupa kupalarına gitmeyi hedefleyen Fenerbahçe, yeni sezon için hamlelerini yapmaya başladı. Takımdaki yıldızların gitmesi halinde yapılacak transferler için düğmeye basıldı.

RYAN KENT VE MORELOS AYRILDI

İskoçya'da şampiyonluğu ezeli rakibi Celtic'e kaptıran Rangers'ta 5 isimle yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada sözleşmeleri sona eren Scott Arfield, Filip Helander, Ryan Kent, Allan McGregor ve Alfredo Morelos'un takımdan ayrıldığı belirtildi. Kent ve Morelos, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alıyor. Sarı Lacivertli ekip yönetimi, iki futbolcunun durumunu yakından takip ediyor ve şartlarını soruşturuyor.

Haberin Devamı

KALEYE LIVAKOVIC

Fenerbahçe'nin gündemdeki isimler arasında taraftarı en çok heyecanlandıranlardan biri de Dominik Livakovic. Yönetim, bir süredir Hırvat kaleciyi kadroya katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda Livakovic’in menajeri İstanbul’a gelmiş ve masaya oturulmuştu. Hem Hırvatistan hem de İngiltere medyasında, bu transferle ilgili önemli iddialar ortaya atıldı.

Fenerbahçe, Belçikalı golcünün peşinde Tüm şartlar zorlanacak

ZAHA GİRİŞİMLERİ

Sarı-Lacivertliler, Crystal Palace’ın yıldızı Wilfried Zaha'yı da yakından takip ediyor. Fenerbahçe, yıldız futbolcunun menajerini Trabzonspor maçında ağırlayarak transfer için ilk adımı atmıştı

Fenerbahçe için bu isimler konuşulurken İtalyan basınından Milan'ın golcüsü Divock Origi'nin ismi gündeme geldi.

SÜPER LİG'DE OYNAMA ŞANSI YÜKSEK

İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre Milan'dan ayrılmaya hazırlanan Belçikalı golcü Divock Origi'nin, gelecek sezon Türkiye'de forma giyme şansı oldukça fazla.

'FENERBAHÇE HER ŞEYİ YAPACAK'

Yıldız golcünün birçok talibi bulunduğu belirtilse de Fenerbahçe transfer için en ciddi kulüp. İddialara göre tüm şartları zorlamaya hazır olan sarı-lacivertli ekip, Origi'yi ikna etmek için mümkün olan her şeyi yapacak.

Fenerbahçe, Belçikalı golcünün peşinde Tüm şartlar zorlanacak

BEKLENEN BONSERVİS

İtalyan ekibi, Divock Origi transferinden en az 10 milyon euro gelir elde etmeyi planlıyor. Sezon başında kadroya katılan Belçikalı golcünün bonservisi konusunda Türk kulüplerinin bilgilendirildiği de belirtildi.

Haberin Devamı

Yazarlar