Galatasaray Morutan için görüşmeler başladı! Sürpriz transfer gelişmesi

Morutan için görüşmeler başladı! Sürpriz transfer gelişmesi

23.05.2023 - 18:37 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan'ın geleceği hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Rumen futbolcunun transferi için görüşmeler başladı. İşte detaylar...

Morutan için görüşmeler başladı Sürpriz transfer gelişmesi

Galatasaray'da beklenen performansı verememesinin ardından İtalyan ekibi Pisa'ya kiralık olarak transfer olan Olimpiu Morutan'ın geleceği hakkında sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA BEKLENENİ VEREMEDİ

Galatasaray'ın geçen sezonun başında büyük beklentilerle Steaua Bükreş'ten 3.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Olimpiu Morutan, sarı-kırmızılılarda beklenen patlamayı yapamadı. Rumen yıldız Galatasaray formasını 34 maçta giydi ve 3 gol atıp 5 asist yaptı. Fatih Terim ve Domenec Torrent ile istikrarlı bir görüntü çizemeyen Morutan büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

SEZON BAŞINDA PISAYA KİRALANDI

Galatasaray'da teknik direktörlüğe Okan Buruk'un getirilmesinin ardından Olimpiu Morutan hazırlık kampına götürüldü. Genç yıldız hazırlık maçlarındaki görüntüsüyle Okan Buruk'un gözüne giremedi ve İtalya Serie B ekiplerinden Pisa'ya kiralandı.

Galatasaray ve Pisa arasındaki anlaşmada Olimpiu Morutan'ın 5.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu da bulunuyor.

Haberin Devamı

Morutan için görüşmeler başladı Sürpriz transfer gelişmesi

PISA'DA PARLADI

Galatasaray'da bekleneni veremeyen ve tecrübe kazanması için Pisa'ya kiralanan Olimpiu Morutan, İtalyan ekibinde kendini buldu. İtalya Serie B ve İtalya Kupası'nda Pisa formasıyla 36 karşılaşmada forma giyen Morutan, 6 gol atarken 8 asist yaptı ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Emanuel Roşu'nun haberine göre Morutan'ın eski takımı Steaua Bükreş, Rumen futbolcuyu gelecek sezon kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlere başladı ve menajeriyle temasa geçti.

Yazarlar