Beşiktaş Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş'ta Şenol Güneş gelişmesi! Canlı yayında duyurdu

Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş'ta Şenol Güneş gelişmesi! Canlı yayında duyurdu

22.09.2022 - 16:21 | Son Güncellenme:

Milliyet'in Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Siyah Beyazlıların gündemini değerlendirdi. Sarıdağ, Şenol Güneş iddiaları hakkında önemli ifadeler kullandı.

Sezona Valerien Ismael yönetiminde etkileyici bir futbolla başlayan ve üst üste galibiyetler alan Beşiktaş, Başakşehir ve İstanbulspor maçlarında 5 puan kaybederek zirve yarışında yara aldı.

Haberin Devamı

Üst üste gelen puan kayıpları sonrası Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael'in geleceği sorgulanmaya başlandı. Milli ara sonrası Fenerbahçe ile sahasında karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Ghezzal ve Dele Alli'nin de son durumları belli oldu.

Milliyet'in Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Şenol Güneş iddialarını değerlendirdi. Sarıdağ ayrıca Ghezzal ile Dele Alli'nin son durumlarını ve derbide oynayıp oynamayacakları konusunda da dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaşta Şenol Güneş gelişmesi Canlı yayında duyurdu

Serdar Sarıdağ'ın değerlendirmeleri şu şekilde;

"KUNTZ BİZİMLE DALGA GEÇİYOR"

"Türk Milli Takımı'nın hocası orta sahadaki 3 santimetrelik farkı göze alarak tercih yapıyor. Tolga Ciğerci, Salih'ten boy olarak daha uzun olduğu için tercih edilmiş. Faroe Adaları'na karşı Türk Milli Takımı'nın orta sahasının boy ortalaması kısa kalıyorsa biz dükkanı kapatalım. Demek ki bizde futbol yok. Kuntz'tan da özür dileyelim. Aklımızla dalga geçiyor. Bizlerin zekasıyla dalga geçiyor. Tolga Ciğerci'ye saygı duyuyorum çok beğendiğim bir futbolcu. Onu seven ve olumlu yorum yapan birisiyim. Bu Faroe Adaları neymiş ya! Biz o zaman maça çıkmayıp mağlup olalım. Dalga geçiyor bizimle."

Haberin Devamı

Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaşta Şenol Güneş gelişmesi Canlı yayında duyurdu

"BURAK YILMAZ DÖNERSE ŞAŞIRMAM"

"Bu maçlar Türk Milli Takımı için ölçü değil. Biz tarihin en kötü Portekiz Milli Takımı'nı yakaladık ama bunu değerlendiremedik. Bizim için ölçü maçlar İngiltere, Almanya ve Portekiz gibi takımlar. Bu takımlarla oynayınca kendimizi değerlendirebiliyoruz. Lüksemburg ve Faroe Adaları maçları bizim için ölçü değil. Kuntz'un ilk geldiği günlerde biz ondan bir şey göremedik. Burak Yılmaz isyan edercesine kendini yere atıp hakemi VAR'a göndermeseydi o galibiyetleri de göremeyecektik. Ben bir Kuntz etkisi göremedim henüz. Burak Yılmaz ileride milli takıma geri dönerse ben şaşırmam. Burak Yılmaz istemeye istemeye milli takımı bıraktı bunu biliyorum."

Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaşta Şenol Güneş gelişmesi Canlı yayında duyurdu

"İKİ MAÇI DA KAZANIRIZ"

"Lüksemburg'u bence yeneriz. A Milli Takımımız iki maçı da kazanır. İki maçtan birinde puan kaybedilirse şu an bile tartışılan durumda o zaman neler olur bir düşünelim. Bazı arkadaşlar 'Salih Beşiktaş'ta oynuyor' diye meselelere yaklaşmıyor olabilir. Bu kulüpler üstü bir oyuncu. Emirhan sakat değilse eğer A Milli Takım'a alırdım. Ben olsam U19 takımına değil A Milli Takım'a alırım."

Haberin Devamı

"CİDDİ BİR REFORMA İHTİYAÇ VAR"

"Türk futbolunun ciddi bir reforma ihtiyacı var. Bu ülkenin inanılmaz özkaynak yaratabilecek gençleri var. Serdar, Emirhan ve Rıdvan aynı anda özkaynak düzeninden yurt dışına gitmesi bir ilktir. Bu büyük bir başarı. Demek ki altta ciddi bir yapılanma var. Bu çocukları ilk olarak sentetik çimlerden kurtaracaksın. Hem okutup hem eğteceksin. Bence bu anlamda bir girişim olmalı ama Kuntz'la olmaz. Kuntz sadece A Milli Takım'ın başında yer alacak."

"GHEZZAL DERBİDE ZOR"

"Ghezzal için kayıp ilanı verecekler sonunda. Taraftara Ghezzal konusu anlaşılabilir bir şekilde açıklamak gerekiyor. Josef geri döndü. Ayak parmağında yırtık var Ghezzal'ın... Oyuncu tam hazır değilken oynatılmasın zaten buna katılıyorum. Belki de sakatlığı varken oynatıldı. Ghezzal ile ilgili taraftarın bilgi alma hakkı var. Ghezzal'ı henüz riske etmek istemiyorlar ama bence derbide oynamaz. Yüzde yüz verimli olabileceğini zannetmiyorum. Derbide ancak hamle oyuncusu olarak oynar. Eğer Pazartesi günü idmana çıkmazsa ben Ghezzal'ı yok sayarım. Dele Alli derbide oynamaya daha yakın duruyor. Derbiye kadar hazır hale gelebilir."

Haberin Devamı

Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaşta Şenol Güneş gelişmesi Canlı yayında duyurdu

"FUTBOL 60 DAKİKA OLSAYDI VALERIEN ISMAEL..."

"Avrupa Süper Lig'ini kurmak isteyenler futbolun seyir zevkinin artması adına 90 dakikalık maç süresini 60 dakikaya indirmek istediler. Yeni nesil kısa video nesli. Sabırsızlar. Eğer futbol 60 dakika olsaydı Valerien Ismael dünyanın en iyi teknik direktörü olur."

"YÖNETİM YERLİ YARDIMCI DÜŞÜNDÜ VE ISMAEL İSTEMEDİ"

"Masuaku'nun Weghorst ile diyaloğundaki mutsuzluğu bir pozisyonları değerlendirmeleri sebebiyle oluştu. Maç içindeki bir pozisyonu değerlendirdiler orada. Elbette birtakım sorunlar var ama bunlar giderilebilecek sorunlar. Bu sorunlar saha içi başarısıyla giderilir. İstanbulspor maçında yaşanan puan kaybındaki en büyük neden yapılan değişiklikler. Yapılan değişikliklerle maçı verdi. Valerien Ismael'in Türk futbolundaki garipliklere alışması lazım. Bu yüzden yanına bir Türk yardımcı antrenör gerekiyor demiştim. Fatih Terim, İtalya'ya gittiğinde yanında İtalyan bir yardımcısı vardı. Yönetim Valerien Ismael'e Türk yardımcı antrenörü önerdi ama Ismael istemedi."

Haberin Devamı

Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaşta Şenol Güneş gelişmesi Canlı yayında duyurdu

"DERBİDE ALINACAK YENİLGİ SIKINTI OLUR"

"Ahmet Nur Çebi sonuna kadar Valerien Ismael'in arkasında olduğunu söyledi. Derbide alınacak bir yenilgi çok büyük bir sıkıntı olur. Derbilerin favorisi olmaz. Fenerbahçeliler "Bu Fener bu Beşiktaş'ı yener" diyor. Cocu dönemindeki Fenerbahçe tarihin en kötü Fenerbahçe'siydi. O dönem Fenerbahçe derbi kaybetmedi. Nasıl oldu bu? Çünkü derbilerin havası başkadır. Bu nedenle derbide kötü futbol beklemiyor. İki takım açısından kaliteli bir futbol bekliyorum. Hakem konuşmayalım."

ŞENOL GÜNEŞ VE BEŞİKTAŞ İDDİALARI HAKKINDA

"Şenol Güneş'in futbola geri dönme konusunda son iki aydır yaptığı görüşmelerin arasında Beşiktaş hiç olmadı. Bundan sonra da zor çünkü daha önce yaptığı görüşmelerde sona geldi. Kısa süre içinde aktif bir görevde görürsek kimse şaşırmasın. Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş gibi üst futbol akılları her daim görev almalı. Türk futbolu için çok kritik bir görev alabilir. Görüşmelerde sona gelindi. Milli bir görev. Hoca sürekli faal. Antrenman tekniklerinden tut futbolun değişen dinamiklerine kadar her türlü alanda çalışmalarını sürdürüyor. Olursa da hayırlı olur diye düşünüyorum. Ben Şenol Güneş'in Beşiktaş'la görüştüğünü hiç duymadım. Beşiktaş'la bir görüşme yapacak bu ileriki günlerde olur ama şu ana kadar Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş ile hiç görüşmedi. Valerien Ismael ile sonuna kadar devam ederler. Ismael ile olmazsa Beşiktaş'ın bir B planı yok. Hoca konusunda böyle bir plan yok çünkü uzun vadede Valerien Ismael ile devam etmek istiyorlar. Samet Aybaba, Mehmet Özdilek, Tamer Tuna, Rıza Çalımbay, Sergen Yalçnı ve Çağdaş Atan hepsi Beşiktaş'ın içinde olan isimler. Camianın tanıdığı isimler."

Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaşta Şenol Güneş gelişmesi Canlı yayında duyurdu

"WEGHORST VE DELE ALLI'NİN BONSERVİSLERİ ALINMAK İSTENİYOR"

"Weghorst'un bonservisi için girişimler şimdiden başladı. Oyuncuyu ikna çalışmaları da başladı. Dele Alli'nin de bonservisini erkenden almaya çalışıyorlar. Ayrıca sağ stoper almak istiyor yönetim."

Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaşta Şenol Güneş gelişmesi Canlı yayında duyurdu

Yazarlar