Galatasaray Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yüksek tansiyon! Kırmızı kart itirazı

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yüksek tansiyon! Kırmızı kart itirazı

08.01.2023 - 20:15 | Son Güncellenme:

Kadıköy'deki dev derbide zaman zaman tansiyon yükseldi. Savunmanın arkasına sarkan Barış Alper, 11. dakikada Gustavo'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Bu pozisyonun ardından gerginlik yaşandı.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yüksek tansiyon Kırmızı kart itirazı

Günlerdir konuşulan ve sonucu merakla beklenen derbide Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk etti. Dev karşılaşmada zaman zaman tansiyon tavan yaptı, oyuncular arasında gerginlik yaşandı...

Haberin Devamı

SARI-LACİVERTLİ TARAFTARLARDAN KOREOGRAFİ
Fenerbahçeli taraftarlar Galatasaray derbisinde koreografi gerçekleştirdi. Ülker Stadı'nın dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, Okul Açık Tribünü'nde "Our City, Our Rules" yazan bir koreografi açarken, alt tarafında "İki Kıta, Yedi Tepe; En Büyük Fenerbahçe" yazılı bir pankarta yer verildi. Diğer 2 tribünde de dev posterler ve "Çubukluya Yapılanlar Sonsuzlukta Yankılanır" ve "Çubuklu Ruhuyla" yazılı pankartlar açıldı.

Okan Buruk'tan Fenerbahçe derbisinde sürpriz karar! Galatasaray'da bu sezon bir ilk.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yüksek tansiyon Kırmızı kart itirazı

FENERBAHÇE'DE 3'LÜ SAVUNMA
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray maçında sahaya 3'lü savunmayla çıktı. Tecrübeli teknik adam, sezon başından bu yana takımını hem 3'lü hem de 4'lü savunmayla oynatırken son olarak geçtiğimiz hafta Antalyaspor deplasmanında sahada 4'lü savunma yer almıştı. Jesus, Galatasaray karşısında ise 3'lü savunma ile mücadeleye başladı.

Haberin Devamı

BURUK FORVETSİZ ÇIKTI

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe deplasmanında forvetsiz bir dizilişle sahaya çıktı. Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe deplasmanında şu 11'le başladı: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Leo Dubois, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Dries Mertens, Milot Rashica, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yüksek tansiyon Kırmızı kart itirazı

OKAN BURUK'TAN KIRMIZI KART İTİRAZI

11. dakikada savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Barış Alper Yılmaz, Gustavo Henrique'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Halil Umut Meler, bu pozisyonda Brezilyalı stopere sarı kart gösterdi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yedek kulübesinden çıkarak bu pozisyonda kırmızı kart itirazında bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yüksek tansiyon Kırmızı kart itirazı

ORTAM GERİLDİ

Sarı-kırmızılı oyuncu, hakem Halil Umut Meler'e gözünün altındaki kanamayı gösterdi. Meler, Barış Alper'in tedavisinin oyun alanının dışında yapılmasını istedi. Bu sırada Kadıköy'de ortam gerildi ve tribünlerden yabancı madde gelince 22 yaşındaki oyuncunun tedavisi saha içinde yapıldı. Kaleci Altay Bayındır kale arkasındaki taraftarlara sakin olmaları yönünde uyarı yaptı.

45+5'TE OSAYI İLE BARIŞ ALPER ARASINDA GERGİNLİK

45+5'te Kadıköy'deki dev derbide tansiyon yine yükseldi. Barış Alper Yılmaz ile Bright Osayi Samuel arasındaki ikili mücadelenin ardından ufak çaplı gerginlik yaşandı. Hakem Halil Umut Meler araya girerek tartışmanın büyümesini önledi. Bu pozisyon sonrası iki oyuncuya da kart çıkmadı.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yüksek tansiyon Kırmızı kart itirazı