Fenerbahçe Fenerbahçe - Hull City maçına Ozan Tufan damgası! 'Değişik bir duygu'

Fenerbahçe - Hull City maçına Ozan Tufan damgası! 'Değişik bir duygu'

10.07.2022 - 20:56 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, özel maçta Hull City'le karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerden, Hull City'e transfer olan Ozan Tufan müsabakaya ilk 11'de başladı. Tecrübeli orta sahanın tercihi şaşırttı.

Fenerbahçe - Hull City maçına Ozan Tufan damgası Değişik bir duygu

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hull City'le karşı karşıya geldi. Alpay Kazan anısına oynanan özel maçta, Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan Ozan Tufan da forma giydi. Tecrübeli orta sahanın yaptığı tercih şaşırttı.

Haberin Devamı

"BÜYÜK SAYGI DUYUYORUM"

Sarı-lacivertlilerden Hull City'e Allahyar Sayyadmanesh de müsabaka öncesinde açıklamalarda bulundu. İranlı santrafor, "Burada olmaktan çok mutluyum. Fenerbahçe benim eski takımım, onlara çok büyük saygı duyuyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

"HEDEFİMİZ PREMİER LİG"

Hull City'de Acun Ilıcalı'nın takımın başına getirdiği Şota Arveladze, Fenerbahçe maçı öncesi TV8'e konuştu. Şota Arveladze, "Geçen sene bir adım attık. 6 ay kolay geçmedi. Bu sene bayağı iyi işler yaptık. Gelecek sezonu ümitle karşılıyoruz. Hedefimiz zaten Premier Lig, bunu herkes biliyor" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

TRİBÜNLER DOLDU

Fenerbahçe ile Hull City arasındaki müsabakaya iki takım taraftarları büyük ilgi gösterdi. Sakarya Atatürk Stadyumu'ndaki karşılaşmada tribünlerin büyük bir bölümü doldu. Fenerbahçe taraftarlarının ağırlıkla geldiği müsabakada, Hull City taraftarları da yer aldı.

Fenerbahçe - Hull City maçına Ozan Tufan damgası Değişik bir duygu

OZAN'A İLGİ

Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, maç öncesi taraftarların ilgisiyle karşılandı. Sarı-lacivertli bazı taraftarlar, tecrübeli orta sahaya forma ve atkı imzalattı. Ozan Tufan'ın bu ilgi karşısında oldukça mutlu olduğu gözlemlendi.

"DEĞİŞİK BİR DUYGU"

Hull City'nin yeni yıldızı Ozan Tufan müsabaka öncesi TV8'e açıkalamalrda bulundu. Tecrübeli futbolcu, "Taraftara gösterdikleri destek için teşekkür ederim. Hazırlık maçı da olsa Fenerbahçe'ye rakip olmak değişik bir duygu benim için" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe - Hull City maçına Ozan Tufan damgası Değişik bir duygu

İSMAİL YİNE 11'DE

Haberin Devamı

Jorge Jesus'un Avusturya kampında oynanan Partizan ve MOL Fehervar mücadelelerinde ilk 11'de şans verdiği İsmail Yüksek, Hull City maçında da sahadaki yerini aldı. Genç orta saha müsabakaya yine ilk 11'de başladı.

ALPAY KAZAN UNUTULMADI

Fenerbahçe ile Hull City arasındaki müsabaka kısa bir süre önce hayatını kaybeden Alpay Kazan adına oynandı. Karşılaşmada dev bir Alpay Kazan posteri yer aldı. Acun Ilıcalı, Alpay Kazan'ın koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu duyurmuştu.

10 NUMARALI FORMA OZAN'IN

Fenerbahçe ile Hull City arasındaki maça Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh ilk 11'de başladı. İranlı golcü yeni takımında 20 numaralı formayı giydi. Ozan Tufan ise 10 numaralı formayı tercih etti.

Fenerbahçe - Hull City maçına Ozan Tufan damgası Değişik bir duygu