Fenerbahçe Fenerbahçe Marcel Tisserand’ın ayrılığını resmen açıkladı!

Fenerbahçe Marcel Tisserand’ın ayrılığını resmen açıkladı!

21.08.2022 - 16:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Marcel Tisserand’ın transferi için Suudi Arabistan Ligi’nin Ettifaq FC Kulübü ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Fenerbahçe Marcel Tisserand’ın ayrılığını resmen açıkladı

Fenerbahçe, Marcel Tisserand’ın transferi için Suudi Arabistan Ligi’nin Ettifaq FC Kulübü ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Öte yandan Ettifaq FC, Marcel Tisserand ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

İŞTE FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI

"Profesyonel futbolcumuz Marcel Tisserand’ın transferi için Suudi Arabistan Ligi’nin Ettifaq FC Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

Marcel Tisserand’a bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

FENERBAHÇE 4 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Sarı-lacivertliler, 2020 yılında deneyimli savunma oyuncusu için 4 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Şu ana dek sarı-lacivertli forma altında 54 maçta sahaya çıkan Tisserand, 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'nin bu transferden kasasına 3 milyon euro girecek. 

BAŞKA VEDALAR YAŞANDI

Sarı-lacivertli ekipte sözleşmesi sona eren Berke Özer, Murat Sağlam ve Jose Sosa'yla yeni anlaşma sağlanmadı. Mbawana Samatta satın alma opsiyonuyla birlikte Genk'e kiralandı. Luiz Gustavo ve Mesut Özil'in sözleşmeleri feshedildi. Ozan Tufan ile Allahyar Sayyadmanesh, Hull City'e transfer oldu. Kim Min Jae'nin sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedeli Napoli tarafından ödendi. Adana Demirspor, Arda Okan Kurtulan'ı kadrosuna kattı. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe Marcel Tisserand’ın ayrılığını resmen açıkladı

KADROYA YILDIZ İSİMLER TAKVİYE EDİLDİ

Fenerbahçe yönetimi birçok ismi renklerine bağlayıp kadrosunu güçlendirdi. Marsilya'dan Luan Peres, Flamengo'dan Gustavo Henrique, Cagliari'den Joao Pedro, Flamengo'dan Willian Arao, Fatih Karagümrük'ten Emre Mor, Göztepe'den İrfan Can Eğribayat, Watford'dan Tiago Çukur ve Joshua King, Al Ahli'den Ezgjan Alioski ile PSV Eindhoven'dan Bruma'yı transfer etti.